45
LUKSURIØS LESEKROK: Bruk de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, for å få den klassiske og amerikanske stilen, inspirert av de store, herskapelige boligene i The Hamptons.

Drøm deg bort til luksuslivet i The Hamptons

Bruk veggplatene Walls4You til å skape den klassiske og maritime stilen, inspirert av ferieboligene på den amerikanske østkysten.

En herskapelig og klassisk stil passer perfekt både hjemme og på hytta. Visste du at de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, enkelt lar deg fornye rom, og gir rommet et lekkert og stilfullt utseende? Veggplatene finnes i en rekke farger og mønstre, så her er det bare å finne din egen tapetfavoritt.

Camilla berntsen 2
ERFAREN INTERIØREKSPERT: Interiørstylist og butikkeier, Camilla Berntsen, er lidenskapelig opptatt av interiør og styling og har 15 års erfaring fra interiørbransjen.

Passer i alle hjem og rom

Camilla Berntsen er interiørstylist og butikkeier av interiørbutikken Milla Boutique på Aker Brygge. Hun har 15 års erfaring fra interiørbransjen og har gjort alt fra jobber som innredningskonsulent for hoteller og restauranter, til styling på TV-produksjoner og reklamefoto. I tillegg har hun deltatt i ulike interiørprogrammer på TV og hun har vært profilert i ulike interiørmagasiner, både i inn- og utland. Interiørstylisten forklarer hva som kjennetegner den klassiske og herskapelige stilen.

48
ROTTINGMØBLER: skap den herskapelige og klassiske stilen med møbler i beige og brun rotting, og store vakre hortensiablomster.

– I ethvert hjem kan du enkelt skape en klassisk og herskapelig stil, inspirert av den amerikanske østkysten. Stilen passer i alle rom, enten du skal fornye gangen, soverommet, kjøkkenet eller stua. Du skaper uttrykket med hvite møbler eller beige og brun rotting. Tekstilene er i lær, canvas, hamp, lin, ull og bomull, og er ofte inspirert av et slitt amerikanske flagg, seilduken på seilbåter eller rutete quilt. Store blomster som hortensiaer er en gjenganger, sier hun og legger til:

– Vi lar oss lett inspirere av amerikanerne, og det er en stil som er litt rustikk og samtidig klassisk. I tillegg er stilen luksuriøs med assosiasjoner til The Hamptons og de store herskapelige boligene der. Jeg tror stilen er populær fordi den er enkel å skape hos seg selv, den er lys og klassisk, og passer i de fleste hjem.

Vi lar oss lett inspirere av amerikanerne, og det er en stil som er litt rustikk og samtidig klassisk

50
LEKRE VEGGER: Du får et stilfullt og delikat rom med ferdigtapetserte veggplater. På bildet: Walls4You Narrow stripes offwhite/blue

Interiørstylistens favorittvegger

Berntsen er ikke i tvil om at det er mange av Walls4You-platene som passer helt utmerket til denne maritime og klassiske stilen.

– Mine Walls4You-favoritter til denne stilen er 14217 Narrow stripes offwhite/blue,14214 Stripes offwhite/beige og 14218 Narrow stripes offwhite/ beige. Her får du et perfekt uttrykk på en kjapp og enkel måte, som lett kan kombineres med veggplater, som 14213 Plain offwhite eller 14219 Plain light beige. Alle disse veggene skaper den klassiske Ralph Lauren/ Hamptons-stilen, og det gjør det lett å innrede med møbler og interiør som komplementerer stilen.

Les mer om Walls4You ferdigtapetserte veggplater på forestia.no, eller gå innom din nærmeste byggevareforhandler for mer informasjon.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer