Uldal

Amalie Snøløs er superfornøyd med Uldal vinduer!

Amalie Snøløs åpnet nylig dørene til hennes nybygde hytte i vakre Setesdal.

Amalie kjøpte hyttetomten med sin eks-samboer Ole Emil tidlig i 2021, og de ferdigstilte prosjektet sammen. Ole Emil, som er tømrer, designet selv hytta og stod for byggeprosessen. Byggmakker i Sørlandsparken leverte alle byggevarene de trengte.

Snøløs utenfor 2
Amalie Snøløs åpner dørene til sin nybygde hytte.

Snøløs
 

Derfor valgte Amalie Uldal vinduer og skyvedører

Amalie, som selv er fra Birkeland hvor Uldal-fabrikken ligger, hadde allerede kjennskap til deres produkter. Og da Uldal leverte 100% det de ønsket, var valget for videre samarbeid enkelt.

Jeg vet at Uldal står for kvalitet – og her har de levert både vinduer og skyvedører helt etter planen, og jeg er veldig fornøyd!
Amalie Snøløs

Store flotte vinduer er ekte Uldal-kvalitet.
Uldal tilbyr vinduer til de fleste behov.

Mye lys med Uldal vinduer

Amalie legger til – jeg er spesielt fornøyd med området rundt kjøkkenet, hvor det er et stort vindu over kjøkkenbenken på den ene siden og en stor skyvedør på den andre siden. Dette gjør at lyset strømmer gjennom hele hytta!

I det sosiale spiseområdet er det en hel fasade med vinduer. Veggen er nesten seks meter bred og fem meter høy i mønet. Dette gir et fantastisk og naturlig lys og har blitt et naturlig samlingspunkt.

Bytte vindu? Dette er tingene du bør huske på.

Fjellyset flommer inn gjennom Uldal sine vinduer.
Fjellyset flommer inn.

Den flotte naturen kommer tett på i vakre Setesdal.
Tett på naturen inne.
 

3 lags vinduer gir lavere strømforbruk

Hele hytta er konstruert for å være miljøvennlig og for å holde energiforbruket så lavt som mulig. Og slik som strømprisene har utviklet seg, så er godt isolerte vinduer en lønnsom investering. Derfor valgte de 3 lags vinduer, og produkter med en U-verdi på 0,68. Jo lavere U-verdien er, jo bedre isolasjonsevne har vinduene.

Snøløs
Kveldsstemning med Uldal sine smarte vinduer.

For å matche hyttas utseende valgte de sort aluminiums-bekledning, med RAL-kode 9005 på utsiden. Dette er en dypsvart farge. Innendørs gikk de for malt treoverflate i den nøytrale fargekoden 9000N – en nyanse av svart.

Har du en hyttedrøm? Få inspirasjon her.

Godt gjennomgående lys med Uldal vinduer og skyvedører.
Masse lys med store vindusflater fra Uldal.

Fornøyd hytteeier

Amalie ble svært fornøyd med hytta. Og om hun skal bygge hus i fremtiden, er hun helt klar på hvem hun vil ha med i en slik prosess også.

Jeg er veldig fornøyd med hytta. Hvis jeg noen gang skal bygge hus, vil jeg definitivt involvere Uldal igjen.
Amalie Snøløs

Vil du vite mer? Besøk uldal.no

Relaterte artikler

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen.

Les mer