Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal.

Uldal har produsert vinduer og balkongdører i snart åtti år, og er kjent for å kombinere norsk kvalitet og moderne design. Nå lanserer Uldal skyvedører, noe som gir deg muligheten til å tilby kundene dine en mer komplett leveranse.

Sjekk ut skyvedørene fra Uldal her.

Uldal skyvedør lq 2
SMIDIG: Uldals skyvedører er smidige i bruk, og betjenes kun med en vrider.

– Nå kan håndverkere tilby sine kunder samme profil på vinduer og skyvedører. Utseendemessig er dette en stor fordel, og vi leverer selvsagt varene samlet med markedets korteste leveringstid, sier Vidar Ørebek, produktsjef i Uldal.

Uldal bruker kortreiste, rene råvarer fra nordiske skoger. De er opptatte av å være en miljøvennlig aktør i bransjen, samtidig som deres lokale forankring på Sørlandet sikrer en effektiv leveringstid.

«Flawless»

En som allerede har tatt i bruk de nye skyvedørene er Alexander Ose (33). Han er prosjektleder i Cenco Bygg og Montasje AS i Kristiansand, og har brukt skyvedørene i et privat prosjekt.

– Jeg har tretten års erfaring med montering av Uldals vinduer, og gledet meg til å teste de nye skyvedørene. Jeg opplevde dem som «flawless» å jobbe med, sier han.

– Det må du forklare!

– De var veldig robuste og enkle å montere. Det var bare å sette skyvedøren i vater og lodd, skru fast, og så var den på plass, forteller han.

– Skyvedørene var veldig robuste og enkle å montere. Alexander Ose, prosjektleder.

Uldal skyvedør hvit bakgrunn
SLIPP LYSET INN: En skyvedør gjør underverker for helhetsinntrykket i en bolig.

Slipp lyset inn med fleksible skyvedører

Skyvedører er en optimal måte å slippe inn mest mulig lys i et bygg, og mange ønsker seg hele glassvegger.

– Vi har et minstemål på 1,6m x 1,8m. Maksmål er 4 meter bred og 2,4 meter høy. Innenfor disse målene kan vi levere skyvedører i alle størrelser, forsikrer Ørebek.

Det betyr at Uldals skyvedører egner seg like godt i private boliger, som i hytter og offentlige bygg.

– Kunden kan velge mellom buet eller rett profil, og flere ulike vridere. Skyvedørene kan også leveres med utvendig aluminiums bekledning, og ønsker kunden ekstra sikkerhet kan den leveres med sylinderlås, sier han.

– Nå kan håndverkere tilby sine kunder samme profil på vinduer og skyvedører, og vi har markedets korteste leveringstid. Vidar Ørebek, produktsjef.

Brukervennlig

Én ting er at skyvedørene er enkle å montere for deg som skal jobbe med dem. En annen side av saken er at de skal fungere godt i hverdagen. Uldals skyvedører er svært enkle i bruk. De betjenes kun med en vrider, og terskelen er i tre inne og aluminium ute. I tillegg er de handicapvennlige.

Uldal skyvedører innvendig
INNVENDIG: Uldals skyvedører leveres i opptil 4 meter bredde.

– Terskelen leveres alltid i handicapvennlig utførelse som er 25 mm, sier produktsjefen.

Han er stolt av å endelig kunne tilby en egenprodusert skyvedør som har passert alle kravene til NDVK (norsk dør- og vinduskontroll) med god margin.

– Frem til nå har vi kun hatt skyvedører som handelsvare. Vi har sett at markedet for skyvedører er der, og nå som vi produserer skyvedører selv, kan vi love både kort leveringstid og topp kvalitet, sier han.

Uldal skyvedør utvendig
UTVENDIG: Skyvedørene fra Uldal kan leveres med utvendig aluminiums bekledning om ønskelig.

FAKTA OM ULDALS SKYVEDØRER:

• Maks størrelse: 4 m bred x 2,4 m høy
• Minimum størrelse: 1,6 m bred x 1,8 m høy
• Karmdybde: 115 mm
• Terskeldybde: 169 mm
• Terskelhøyde: 25 mm
• Samme profil/design som Uldal vinduer
• Leveringstid: 14 dager* (*gjelder standard produkter)

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Uldal eller se uldal.no

Relaterte artikler

Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen.

Les mer