Uldal skyv tett dør 8

Argumentene for hvorfor kunden bør bytte vinduer

Utskiftning av gamle vinduer og skyvedører gir flere fordeler utover lavere strømforbruk. Her er 4 enkle, men gode argumenter for hvorfor kunden bør gå fra gamle til nye.

Selv om du som håndverker har et bevisst forhold til hvorfor man bør bytte vinduer og skyvedører, så har nødvendigvis ikke kundene dine det.

Uldal skyv tett dør 8

– Mange forbrukere tror nok at vinduer og skyvedører varer evig. Men også på vinduer skjer det en teknologisk utvikling. Dagens vinduer er mye bedre enn de som kom for 20-25 år siden, sier produktsjef Vidar Ørebek hos Uldal.

Sjekk ut Uldal her.

Uldal heve skyvedør 2 kopi

Ørebek sier det er flere fordeler ved å bytte vinduer.

1. HØYERE VERDISTIGNING

Produktsjef i Uldal opplever at det er stor etterspørsel etter både vinduer og skyvedører om dagen.

– Det er ikke bare strømforbruket som går ned ved å bytte vinduer og dører. Verdien på bygget går også opp, sier Ørebek.

2. MER MILJØVENNLIG

Dersom man skifter til nye vinduer og dører blir boligen også mer miljøvennlig, siden man får et lavere strømforbruk. Dette ser Ørebek at kundene blir mer og mer bevisste på.

– Folk har blitt mer og mer bevisste på varmetap gjennom vinduer. Og med de høye strømprisene er det mange som ønsker å bytte for tiden, sier produktsjefen som selger norskproduserte vinduer og dører, laget på Birkeland i Agder.

3. MINDRE VARMETAP

Vinduer og skyvedører av eldre modell slipper ut mye varme og kan være preget av tidens tann.

– En super løsning er å bytte til vinduer med trelagsglass. Det gir også en stor effekt på varmetapet – og dermed lavere strømforbruk, sier Ørebek.

4. STRENGERE KRAV TIL U-VERDI

– Vinduer eldre enn fra 1990 bør vurderes byttet, sier Ørebek.

Mange forbrukere har ikke et bevisst forhold til U-verdi. Det kan derfor være lurt å opplyse de om at U-verdi på 1,2 er minstekravet på nye vinduer i dag, mens U-verdien på vinduer fra 80-tallet hadde krav på 2,7.

– Vindus kvalitet hva gjelder både isolering og annet, er sterkt forbedret de siste par tiår. Det er også kommet mange flere valg av glass i forhold til isolering, støy og solskjerming, noe som gir ekstra forbedring ved bytte av vinduene, utdyper Ørebek.

Om kunden din ikke vet hvor gamle vinduene er, så står det stemplet produksjonsdato i aluminiumen mellom glassene i vinduet.

3.uldal vinduer

NORSKE VINDUER FOR NORSKE FORHOLD

Norge er et værhardt land. Derfor produserer Uldal norske vinduer og dører for norske forhold. Det er kortreiste produkter som har god kvalitet og som er enkle å montere. Vinduer og skyvedører fra Uldal leveres både med rett karm og profilkarm, som kan gjenspeile husets stil. Fra det mer moderne, til det mer tidløse og klassiske.

1.uldal vinduer

Kjernematerialet i Uldal produkter er rent trevirke. Her er det minimalt med transport og miljøbelastning for å få råvarene på plass.

Uldal kan levere med markedets korteste leveringstid. Det vil normalt si rundt to uker på standard produkter. Dette gjelder både til nybygg og renovasjon.

Besøk uldal.no for mer info.

Relaterte artikler

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal.

Les mer
Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen.

Les mer