Huntonit proff vegg malt jotun silhouette  forestia premium ceiling

Velg ferdigtapetserte takplater med klikkløsning

Nyhet! Nå lanseres Forestia Premium Ceiling; en effektiv klikkløsning for deg som vil ha perfekt resultat på kortest mulig tid – uten kink i nakken.

– Vi har opplevd en stor etterspørsel etter ferdigbehandlede takplater med låseprofil helt siden vi lanserte tilsvarende veggplater (Walls2Paint) for flere år siden, sier Christian Sørlie, produktsjef i Forestia. Det finnes ikke tilsvarende takplater med 4-sidig låseprofil og sponkjerne av høy kvalitet på markedet i dag. Sørlie, som selv har fagbrev og teknisk utdannelse innen byggfag, tror at takplatenes kvaliteter vil falle i smak hos både håndverkere og kundene deres.

Sjekk ut Forestia Premium Ceiling her.

– Disse takplatene effektiviserer tidsbruken ettersom de er klare til å males umiddelbart etter montering.

Takplate med premiumkvalitet

Forestia Premium Ceiling har en brukervennlig låseprofil som klikkes på plass, og takplatene leveres ferdig tapetsert. De trenger hverken å sparkles eller slipes, og du kan til og med montere dem over eksisterende tak, så lenge dette er helt jevnt. – Disse takplatene effektiviserer tidsbruken ettersom de er klare til å males umiddelbart etter montering, forklarer Sørlie. I henhold til Malermestrenes Landsforbund og den norske standarden for overflate estetikk, plasseres Forestia Premium Ceiling i klasse 2.

Christian monterer premium ceiling 6

Smidig montering

En annen arbeidsbesparende faktor er at takplatene kan monteres av én person.
– Det er nok mange håndverkere som opplever at montering av tak kan være krevende. Våre skreddersydde monteringsverktøy bidrar til å gjøre jobben så smidig at man kan være alene om den, sier produktsjefen. Han understreker viktigheten av å benytte seg av slagkloss og styreskinne som er spesialtilpasset takplatens profil. Da vil du få et helt slett tak på 1, 2, 3. Takplatene leveres i formatet 12×620×1220mm.

– Takplatene er meget solide og skrufaste, og de egner seg i alle tørre rom.

Et kvalitetsvalg

Kjenner du allerede Forestias produktlinje, vet du at dette er norskproduserte, bærekraftige materialer av høy kvalitet. Premium Ceiling er inget unntak, og du kan trygt anbefale disse takplatene til kvalitetsbevisste kunder som ønsker seg et funksjonelt tak. – Takplatene er meget solide og skrufaste, og de egner seg i alle tørre rom – altså klimaklasse 1, forklarer Sørlie.

Huntonit proff vegg malt jotun silhouette  forestia premium ceiling

Dette må du huske

Nøyaktighet er en dyd når tak skal monteres, og Forestia har utviklet gode monteringsanimasjoner på sine nettsider. Her får du alle triksene som trengs for et godt resultat, som for eksempel at platene skal monteres i lysretningen. En annen viktig ting å huske på er å akklimatisere takplatene før montering. – Optimale forhold for akklimatisering er normal romtemperatur i tre døgn. Før montering bør bygget være ventilert og lukket, sier produktsjefen. Så er det bare å sette i gang: klikk, klikk, klikk – og mal!

Les mer om Forestia her.

Relaterte artikler