Stor uldal vinduer tre med alu ral 9011
ROBUSTE VINDUER: Velg solide kvalitetsvinduer fra Uldal, som er klare for all slags vær og vind.

Derfor bør du velge Uldal-vinduer

Norske kvalitetsprodukter for norske forhold.

Med norsk vær og vind er vi helt avhengig av å ha robuste kvalitetsvinduer, enten du skal skifte ut gamle slitne vinduer i et bedriftsbygg eller sette inn vinduer i et helt nytt hus. Finn ut hva som er fordelene med å bruke Uldal-vinduer i ditt neste byggeprosjekt.

Svært fornøyd byggmester

Byggmester, Vidar Reger, fra Søgne er ikke tvil om hvorfor du bør bruke Uldal-vinduer. Han bruker selv den norske vindusleverandøren til alle sine byggeprosjekter.

– Velger du Uldal i dine nybygg- og oppussingsprosjekter får du gode vinduer, som er tilpasset norske forhold. Jeg tror at folk velger Uldal fordi dette er pene vinduer av god kvalitet. I tillegg er det en fordel at de er laget av en norsk lokal bedrift som holder til på Sørlandet, sier Reger og legger til:

– Jeg er veldig fornøyd med Uldal-vinduene. Uldal leverer alltid etter avtalt tid, og lager spesialtilpassede vinduer til meg. I tillegg fikser de raskt opp i ting hvis det skulle være noe.

Stor uldal vinduer tre ncsa 0502y
STORT UTVALG: Uldal lager en rekke ulike vindustyper og glassvalg slik at du får akkurat det du trenger til byggeprosjektet ditt.

Les også: Få nye vinduer før sommeren

Vinduer for norske forhold

Uldal er en solid leverandør med et stort utvalg norskproduserte vinduer og dører. Du får en rekke ulike vindustyper og glassvalg, alt fra støydemping og solskjerming til selvrensende og brannhemmende glass.

– Uldal-vinduene er laget og tilpasset norske forhold i mange år. Og hvis vi skal ha vinduer som skal monteres på værutsatte steder så velger vi alubeslåtte vinduer eller PVC-vinduer. Disse er nesten vedlikeholdsfrie.

Finn ut mer om vinduene fra Uldal.

Veldig enkel montering

Vinduene er veldig enkle å montere, og du kan velge mellom flere ulike vindusfester.

– Alle vinduene til Uldal er enkle å montere. Vi pleier å montere vinduene før vi kler husene slik at vi får teipet og tettet godt mellom vinduer og vindtettingen. Nå skal vi montere vinduer i et hus med ferdigtapet vinduer med siga tape. Da håper vi monteringen skal gå raskere, sier byggmesteren fornøyd.

Jeg er veldig fornøyd med Uldal-vinduene. Uldal leverer alltid etter avtalt tid, og lager spesialtilpassede vinduer til meg

Stor uldal trevinduer med alubekl
SOLIDE KVALITETSVINDUER: Uldal trevinduer med aluminiumsbekledning.

Byggmesterens vindusfavoritter

Reger forklarer at de oftest bruker vanlige malte trevinduer.

– Produktfordelene til Uldal er at de leverer alle typer vinduer og tilpasser disse slik vi vil ha dem. Vi bruker aller mest vanlige malte trevinduer, i tillegg til trevinduer som er alubeslåtte på utsiden og PVC-vinduer. Mine favorittvinduer er de vanlige alubeslåtte trevinduene.

Les også: - Vinduene er enkle å montere

Se mer av utvalget til Uldal nedenfor:

Relaterte artikler

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal.

Les mer
Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen.

Les mer