Montering4 riktig vei

5 grunner til at proffene velger Huntonit Proff Vegg

Slette veggerplater som kan monteres på en dag, og som tåler fukt usedvanlig godt. Det er ikke rart Huntonit Proff Vegg har blitt tatt godt imot av håndverkere over hele landet.

– Proff Vegg har blitt tatt veldig godt imot av tømrerne. Med disse veggplatene kan de gjøre hele jobben selv, og slipper å vente på gipsplater som må sparkles tre ganger, sier Kjell Torland, produktsjef i Huntonit. De nye veggplatene ble lansert under pandemien, og Torland var spent på tilbakemeldingene fra det profesjonelle markedet. Men de lot vente på seg.

– Håndverkerne er veldig gode på å gi tilbakemeldinger når noe er galt, men ikke når et produkt fungerer akkurat som det skal. Etter hvert fikk vi en dialog med tømrerne som bekrefter at Proff Vegg er veggplater de er fornøyde med og som er smidige i bruk, sier produktsjefen.

Proff Vegg har blitt tatt veldig godt imot av tømrerne, som slipper å vente på gipsplater som må sparkles tre ganger
Kjell Torland

Montering15 liming
Enkel montering: Veggplatene klikkes på plass, og trenger bare en streng med PVAc vinterlim. De kan monteres uten kubbing, og egner seg godt for listeløse løsninger.

5 grunner til at proffene velger Proff Vegg

1. Effektiviserer arbeidsdagen

Veggplatene kan monteres rett på stender eller eksisterende vegg, og de krever ikke kubbing i forkant. Selve monteringen går raskt, takket være en smart klikkløsning som kun krever en limstreng med PVAc vinterlim. Dette er en jobb man kan bli ferdig med på én arbeidsdag, avhengig av størrelsen på rommet som skal plates opp. Proff Vegg er ferdig grunnet, så man slipper både sparkling og pussing. Det eneste som trengs etter montering er å male eller tapetsere veggen.

Montering4 riktig vei
Fleksibel løsning: Proff Vegg kan monteres på stender eller utenpå eksisterende vegg, og leveres i lengder på 2.42 m og 2.80 m.

2. Kostnadsbesparende argument overfor kunden

Med økte levekostnader ønsker mange privatpersoner å spare noen kroner på oppussingen ved å gjøre en egeninnsats med maling/tapetsering. Trenden er at forbruker setter bort selve håndverksjobben til en fagperson, også tar de malejobben selv. Med Proff Vegg kan du love kunden din en kvalitetsvegg som er klar til maling eller tapetsering. Skulle kunden ønske en ny farge etter noen år, er det bare å male over.

3. Kvalitet til en fornuftig pris

Proff Vegg er utviklet av Huntonit, som har over 60 års erfaring med naturlige trefiberplater. De spesialiserer seg på naturprodukter laget av trefibermasse og vann, og møter alle offentlige krav. Huntonit har HEA 02 i forhold til BREEAM-NOR – som er Norges mest utbredte miljøsertifisering for alle typer bygg. Dette er et gjennomgående krav i offentlige anbudsrunder. Råvarene som brukes er hentet fra bærekraftig, norsk skogbruk, og Huntonits produksjon har vært PEFC-sertifisert siden 2004.

Montering2
Jobb for én: Huntonit Proff Vegg kan monteres av en person, takket være et smidig klikksystem.

4. Allsidige veggplater

Veggplatene er helt slette, og tåler fukt særdeles godt. Kjernen, som består av trefibermasse blandet med et hydrofoberingsmiddel (voks), gjør dem motstandsdyktige mot store temperatursvingninger. Derfor er de f.eks meget godt egnet til hytter som ikke er oppvarmet hele året gjennom.

Proff Vegg er klimaklasse 2-plater, og kan benyttes på vaskerom, kjøkken og på bad utenfor våtsonen – forutsatt at det er normal takhøyde og rommet er ventilert.

Huntonit Proff Vegg er utviklet for det profesjonelle markedet, og leveres i 2.42 m og 2. 80 m lengde – etter ønske fra bransjen. Dersom rommet ikke overstiger denne bredden, kan Proff Vegg også brukes som takplater.

Proff Vegg er helt slette veggplater som tåler fukt særdeles godt. De er ferdig grunnet, og må bare males eller tapetseres etter montering
Kjell Torland

32
Hyttevennlig: Proff Vegg er skapt for å tåle store temperatursvingninger, og egner seg derfor veldig godt i hytter som ikke er oppvarmet gjennom hele året.

5. Norsk, kortreist og miljøvennlig

Norske forbrukere er miljøbevisste, og Huntonit Proff Vegg er de eneste veggplatene på markedet som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Veggplatene produseres i Vennesla av norsk, bærekraftig skog og de er et rent naturprodukt uten tilsatte limstoffer eller giftige kjemikalier.

– Dette er reint, norsk trevirke der verdiene ligger langt under grensene for å møte kravet til miljøklassifiseringen M1. Det betyr at veggplatene oppfyller de strengeste kravene for innendørs luftkvalitet med god margin, forklarer Torland.

45
Klimaklasse 2: Kjernen i Huntonit Proff Vegg består av naturlig trefibermasse som er tilsatt voks. Denne blandingen gjør veggplatene svært fuktbestandige.

46

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer