Hyttebad3
Perfekt til hytta: Smartpanel Wood Lys Never

Få drømmebadet på hytta på 1-2-3

Gi badet på hytta en trendy oppgradering med disse enkle tipsene.

Tilbake til naturen

–Tradisjonen med å bringe naturen inn i interiøret sitter dypt i oss. Vi trives i den lune stemningen som naturen gir oss, sier Annette Nordstrøm, interiørstylist og fotograf. Selv har hun et enkelt bad på hytta med klassisk furupanel og dusjkabinett. Nå drømmer hun om endring, og da faller valget på Smartpanel Wood-serien.

Annette profil
Interiørstylist Annette Nordstrøm

Trendy med moderne trevegg

– Jeg har brukt Smartpanel i jobbsammenheng, og ser hvor enkelt det gir en stor forandring. Serien inneholder mange ulike valører, fra det dypeste mørke til lyst treverk. På en sommerhytte der man skal dyrke frem det luftige og lette hadde jeg valgt lyse toner som Lys Never, mens på fjellhytta vil en dypere tone slik som Skigard passe perfekt, forklarer Annette.

«Vi trives i den lune stemningen som naturen gir oss»

Smartpanel wood

Baderom med karakter

Helhvite, sterile bad er på vei ut. En trevegg er en effektiv måte å gi identitet til badet, og treverket inviterer til ro og rekreasjon. Fordelen med Smartpanel er at det gir et rustikt uttrykk uten at det blir gammeldags – ideelt for interiørinteresserte hytteeiere.

– Jeg ville ha kledd veggene utenfor våtsonen med veggplater fra Smartpanel. I dusjsonen hadde jeg valgt avlange fliser i fiskebensmønster, samt en delikat glassvegg som åpner opp mellom kontrastene, tipser interiøreksperten.

Nytt bad på en dag

En annen fordel er at veggplatene fra Smartpanel er enkle å montere. De klikkes raskt sammen, og kan monteres enten på stenderverk eller eksisterende vegg.
selv. Det eneste utstyret du trenger er en drill og en hammer, og du trenger hverken å sparkle eller lakkere.
–Når jeg bruker Smartpanel i studio, setter jeg opp veggplatene selv på en halvtime. Fordelen med et bad er at det ofte er relativt små flater å jobbe med, slik at du enkelt kan totalforvandle badet på en dag.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer
Hyttesoverom4
Smartpanel

Bruk våren til å pusse opp hytta!

I løpet av korona har mange flyttet arbeidshverdagen til hyttekontoret. Hvorfor ikke bruke våren til å oppgradere hytta? Det går mye fortere enn du tror.

Les mer