Ferdig

Oppussing: Finn den rette fargen til ditt hjem

På tide med nye vegger? Med ferdigmalte panelplater er det enkelt å skape interiøret du alltid har drømt om

Panelplater er tilbake for fullt

Veggene skaper selve rammene for interiøret og atmosfæren i hjemmet, og derfor er det viktig å finne de rette fargetonene å omgi deg med. Tidligere var det flere som tenkte på panel som ubehandlet treverk, og heller gikk for tapet eller maling for å få fargen de ønsket seg. I dag får derimot stadig flere øynene opp for de mange fordelene med moderne, ferdige panelplater.

De er enkle å sette opp, finnes i ulike farger og teksturer, og gir et jevnt og proft resultat.

Smartpanel Struktur er en vakker og nostalgisk panelserie med tydelig penselstrøk som gir en eksklusiv overflate. De mange ulike fargene er fordelt i tre ulike kolleksjoner, men alle variantene kommer i profilen Perle, Skygge og V-fas.

Harmonisk

Denne kolleksjonen består av svale og dempede farger. Sval sjø er en lys og lett fargetone, mens Havbris er en smule mørkere. Kombinerer du dem med Klassisk hvit eller Bomull vil de fremheve det klare og rene. Dersom du benytter jordfarger i interiøret, slik som brunt og grått, skaper du raskt en mer hjemmekoselig atmosfære. I denne paletten finner du også Denim Blå; en vakker og tidløs blåfarge.

Harmonisk perle ny
Kolleksjonen Harmonisk, med perle-profil

Naturligvis

Vi nordmenn elsker naturen, og fargene som minner oss om skog, fjell og sjø. I mange år har vi sverget til nyanser i brunt og beige, og varme toner av hvitt. Kolleksjonen Naturligvis består av naturlige farger som passer til de fleste rom i huset og gir et behagelig innemiljø. Innred gjerne med en blanding av duse og kraftige farger, og med designelementer fra naturen for en gjennomført stil.

Naturligvis collage
Kolleksjonen Naturligvis, med perle-profil

Urbant liv

I byen passer det alltid med ulike gråtoner, gjerne akkompagnert av klassisk hvitt. I denne paletten får du variantene Betong og Grafitt, som gir et røft og urbant preg, samtidig som de danner en perfekt nøytral base for et spennende interiør. Her finner du også den spreke fargen Rust, som egner seg perfekt som kontrastfarge i moderne hjem med nyanser av grått.

Urbantliv struktur collage
Kolleksjonen Urbant Liv, med V-fas-profil

Besøk din nærmeste byggeforhandler eller klikk her for å se hele utvalget.


Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer
Hyttesoverom4
Smartpanel

Bruk våren til å pusse opp hytta!

I løpet av korona har mange flyttet arbeidshverdagen til hyttekontoret. Hvorfor ikke bruke våren til å oppgradere hytta? Det går mye fortere enn du tror.

Les mer