Før og etter oppussing med forestia premium ceiling
FØR/ETTER: Slik så det ut før Linda pusset opp huset med glatte takplater fra Premium Ceiling.

Fikk drømmehuset: Pusset opp taket med Forestia Premium Ceiling

Linda Karlsen og mannen slo til med et huskjøp i 2014, med drømmen om å skape et hjem for hele familien. Med Premium Ceiling takplatene fra Forestia fikk de den moderne stilen og det slette taket de var ute etter, på 1-2-3!

Oppussing med småbarn og fulltidsjobber kan være krevende, spesielt når man gjør det meste på egenhånd. Men med Premium Ceiling takplater kan du enkelt pusse opp taket innvendig, på en rask og rimelig måte. Platene monteres med en smart klikkløsning som gjør arbeidet enkelt, og du slipper å sparkle og pusse.

Premium ceiling stua 1
Linda fikk det minimalistiske uttrykket hun ønsket seg på stua.

Premium ceiling stua 2
Fin flyt med glatte takplater fra Premium Ceiling.

Så enkelt er det å legge takplater inne

Under oppussing av yttergangen brukte de gips som tok mye tid og skapte mye støv. Derfor ønsket de en mer effektiv måte å pusse opp mellomgangen og trappen opp til loftstuen på.

Linda valgte å teste Premium Ceiling takplater. Et slett tak som ikke krever sparkling eller pussing, slik at prosessen går raskere og blir rimelige. I tillegg tåler platene tunge lamper og andre objekter, uten å bli skadet. Perfekt for oss, legger Linda til.

Fordeler med Premium Ceiling takplater

Ved å bruke Premium Ceiling takplatene kunne Karlsen og mannen fullføre oppussingsprosjektet sitt mer effektivt enn de hadde regnet med. Platene ga dem et stilrent og jevnt resultat, akkurat slik hun ville ha det.

Et tips for å få det helt perfekt, er et jevnt og slett underlag. Bruk god tid på tilpasningen av platene. Det er viktig å få første platen ben og riktig. Selve klikk-systemet er enkelt, da platene monteres i hverandre og skjøtene limes.
Linda Karlsen

Fra stua til kjøkkenet
Roen har senket seg mellom stue og kjøkken.

Fra kjøkkenet til stua
Et tak som står tidens tann.
 

Fordeler med Premium Ceiling

  • DIY! Enkel og rask montering på grunn av en smart klikkløsning
  • Slett tak på 1-2-3 uten sparkling og pussing* (skjøtene skal ikke sparkles, men pusses lett over med et 240-sandpapir etter første malingsstrøk)
  • Passer til nybygg og renovering (kan monteres over gammelt tak, men taket må være rett)
  • Platene er av god kvalitet og tåler f.eks. tunge lamper
  • Takplatene kan enkelt males over i etterkant

Sjekk ut Forestia Premium Ceiling her.

Fordeler med Huntonit Proff glatte veggplater

Linda Karlsen valgte Huntonit Proff Vegg til veggene i huset sitt. Den smarte klikkløsningen gjorde monteringen enkel, og veggplatene ga et slett resultat, uten behov for sparkling eller pussing.

Det skal være mulig for alle å montere disse veggplatene selv, med et jevnt og glatt resultat. Selv om de møtte noen utfordringer med skjøtene mellom veggplatene, skyldtes dette hovedsakelig ujevnheter i underlaget. Lindas tips er derfor å ta seg god tid til tilpasningen av platene.

Huntonit veggplater er produsert i Vennesla av norsk skog, og er den eneste veggplaten på det norske markedet i dag som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Huntonit veggplater gang 1
Huntonit veggplater.

Huntonit veggplater gang 2
Gangen fikk seg et skikkelig løft med nye takplater, nye veggplater og et strøk med maling.
 

Fordeler med Huntonit Proff Vegg

  • Enkel og rask montering takket være den smarte klikkløsningen
  • Får en glatt og jevn vegg uten sparkling og pussing (skjøtene skal ikke sparkles, men kan lett pusses med et 240-sandpapir etter første malingsstrøk)
  • Produsert i Vennesla med norsk skog som råmateriale – ekte hjemmedyrket kvalitet
  • Den eneste veggplaten på det norske markedet i dag som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund

Sjekk ut Huntonit Proff Vegg her.

Nytt tak i stuen med slette takplater – så enkelt!

Karlsen anbefaler begge produktene varmt, og synes monteringen var overraskende enkel og effektiv. Hun nevner også at hun ikke er en typisk DIY-person, og heller ikke veldig handy av seg.

Karlsen smiler lurt: «Alt i alt er jeg meget fornøyd med resultatet ved bruk av Premium Ceiling takplater og Huntonit Proff Vegg, og kan gjerne anbefale dette som et fint alternativ til gipsplater. For meg er oppussing gøy og jeg liker å få ting gjort når jeg først vet hvordan jeg vil ha det. Da skulle det helst vært gjort allerede!» ler hun.

Gang før
Før tok tak og vegger litt mer plass.

Gang underveis
Linda er fornøyd med at hun slapp støv, sparkel og pussing i gangen.
Gang underveis 2
Premium Ceiling takplater og Huntonit Proff Vegg er enkle å montere.
Gang etter
Etter å ha lagt tak -og veggplater fikk Linda et slett og fint resultat.
 

Lurt å planlegge

For deg som tenker på å pusse opp, er det viktig å ta seg tid til å planlegge alt nøye før du begynner. Linda Karlsen anbefaler å være realistisk om tiden det vil ta, slik at du unngår unødvendig stress og problemer underveis.

Ikke la oppussing bli en for stor utfordring. Med litt planlegging og med de rette verktøyene, kan du enkelt og effektivt oppgradere hjemmet ditt selv.

Linda karlsen er fornøyd med premium ceiling takplater
Linda er veldig fornøyd med resultatet og drømmehuset.

Et siste tips er husk å fjerne gammelt panel før du monterer platene, da sikrer du et jevnt og slett underlag. Lykke til!
Linda Karlsen

Se flere takplate-alternativer her!

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Premium Ceiling og Huntonit.

Relaterte artikler

Forestia premium ceiling (2)
Forestia Premium Ceiling

Nyhet! Klikk sammen nytt tak selv

Nyheten Premium Ceiling fra Forestia gjør det enklere enn noensinne å montere nytt tak selv. De ferdigtapetserte takplatene klikkes enkelt på plass, og skal ikke sparkles. Alt du trenger å gjøre, er å montere og male dem.

Les mer
Headerbilde premiumceiling
Forestia Premium Ceiling

Slik gjør du det: Klikk opp taket i en fei!

Nå trenger du ikke lenger håndverkere for å montere et perfekt tak. Premium Ceiling fra Forestia har en enkel låseprofil som gjør at alle kan få det til. Spar penger, og glem sparkling!

Les mer