Hyttekrok1
TEKSTUR: På hytta kan du enkelt lage en lun krok der teksturene får fritt spillerom. Tilsett gjerne røffe materialer som skinnfeller og smijern for å understreke det ubehandlede uttrykket.

Få mest mulig kos ut av hytta

Du trenger ikke totalrenovere hytta for å øke trivselen mange hakk. Kanskje har du en krok som kan få et lite ansiktsløft? Med Smartpanel gjør du endringene på én dag.

Det er rart med det. Du elsker å ommøblere hjemme, men på hytta endrer du sjelden på interiøret. Men hadde det ikke vært koselig å lage en krok der du kan trekke deg tilbake med en god bok når kveldsmørket faller på?

Daybed10 red2
COWBOYSTREKK: På hytta er det ingenting som haster. En daybed med et deilig ullpledd inviterer til en cowboystrekk i den lune hyttekroken med Smartpanel Wood Tjærebrun på veggene.

Når skuldrene skal senkes

–Kroker på hytta utnyttes ofte ikke optimalt, og her finnes det mange spennende kvadratmeter med stort potensiale, sier Annette Nordstrøm. Hun er interiørekspert og interiørblogger på bloggen www.annettenordstrom.com, og anbefaler Smartpanel i mørke valører når kosekroken skal designes. –De mørke panelene Wood Skigard og Wood Tjærebrun har en lekker dybde i seg som passer godt inn på en fjellhytte. Dessuten har treverket en naturlig struktur som gir deg opplevelsen av å bringe naturen inn. Det er noe eget med å komme hjem etter turen og la seg omfavne av et lunt interiør, sier hun.

Sjekk ut serien Smartpanel Wood her.

Smart materialvalg

At Smartpanel er et smart valg merker du fort. Overflaten er helt jevn, og panelene vil derfor føye seg fint inn i et eksisterende interiør. Du trenger altså ikke endre utseende på hele hytta, men kan skape en eksklusiv stemning i ett hjørne. Ditt hjørne. Monteringsjobben går raskt, og du kan nyte ferdig resultat samme dag som du starter jobben. Med litt planlegging skaper du raskt en helt ny sone i hyttestua. Men hvilke tips har interiøreksperten til utseendet på den nye favorittkroken?

Hyttekrok6
MØRK PALETT: Du trekker følelsen av dyp skog og vakker natur inn med Smartpanel Wood Skigard på veggene.

Vær litt modigere

Generelt mener hun at man skal tillate seg å være litt mer leken i interiøret på hytter enn man er hjemme. Hytta er fritid, og skal være mer avslappet enn et hjem der kravene til funksjonalitet er høyere. –Velger du å innrede en krok med mørkt Smartpanel på veggene, så er det viktig å belyse dette området godt. Videre kan du tilsette tekstiler i rustrødt og mosegrønt. Mot en mørk vegg vil disse fargene poppe veldig, sier Nordstrøm. Sammenlignet med de gulnede furuveggene man forbinder med norske hytter, så vil mørke vegger gi et helt nytt liv til fargene i interiøret. –Mange tenker kanskje at mørke vegger vil krympe hytta, men det er ikke tilfelle. Og begynner man med et hjørne, så får man raskt en følelse for den beroligende effekten et mørkt interiør kan ha, sier hun.

Daybed6 red2
COWBOYSTREKK: På hytta er det ingenting som haster. En daybed med et deilig ullpledd inviterer til en cowboystrekk i den lune hyttekroken med Smartpanel Wood Tjærebrun på veggene.

Se smartpanel.no for mer informasjon.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer
Hyttesoverom4
Smartpanel

Bruk våren til å pusse opp hytta!

I løpet av korona har mange flyttet arbeidshverdagen til hyttekontoret. Hvorfor ikke bruke våren til å oppgradere hytta? Det går mye fortere enn du tror.

Les mer