Hyttesoverom4

Bruk våren til å pusse opp hytta!

I løpet av korona har mange flyttet arbeidshverdagen til hyttekontoret. Hvorfor ikke bruke våren til å oppgradere hytta? Det går mye fortere enn du tror.

Med Smartpanel slipper du mange av prosessene som vanligvis forbindes med oppussing, som sparkling, malingslukt og søl. Veggplatene er ferdig beiset, og klikkes enkelt på plass.

Hyttesoverom1
Smartpanel i fargen Lys Never gir en moderne look. Holder du resten av interiøret i samme valører, får du et rom som inspirerer til ro.

– Smartpanel er et helt unikt produkt i markedet, og jeg er veldig imponert over kvaliteten. Det både ser og føles ut som ekte plank med fin og naturlig variasjon i mønsteret. Den eneste forskjellen er at Smartpanel gir en helt jevn overflate, så du slipper søkke mellom platene, sier interiørstylist Annette Nordström.

Les mer om serien Smartpanel Wood her.

Smartpanel wooddrivved to stk

Trenger ikke snekker

Hun bruker ofte Smartpanel i jobbsammenheng fordi monteringen er så enkel at hun ikke trenger hjelp av snekker. Veggplatene kommer i pakker på to, der hver plate er 60 cm bred. De veier ikke mer enn at Annette klarer å håndtere alt selv. Alt hun bruker av verktøy er sag, drill og spesialskruer som sklir inn i treverket.

Daybed6 red2
Smartpanel i fargen Tjærebrun gir en rolig palett som passer til mange ulike interiørstiler.

Passer til fjell- og havhytter

Smartpanel leveres ferdig beiset i seks ulike uttrykk. Fra lyse toner som «kalkhvit» og «lys never» til mørkere valører som «tjærebrun» og «skigard». Det finnes også en helt naturell variant, uten pigmenter. Her er det med andre ord noe for alle hytter, enten de ligger på høyfjellet eller i fjæra.

Daybed

– Beiset treverk kler alle hytter ettersom det er en fin måte å hente naturen inn på, sier interiørstylisten.

Hyttebad1
Smartpanel i fargen Kalkhvit gir en luftig følelse som er perfekt på små hytterom. Obs! Smartpanel egner seg ikke i våtsoner.

Beis – fordeler og ulemper

Skal man beise selv, kan det være vanskelig å finne riktig tone på beisen. Det er nesten umulig å forutsi resultatet ettersom beisen påvirkes av underlaget. En annen utfordring er å få den jevn. Det krever litt erfaring, ifølge Annette.

Sjekk ut Smartpanel her.

Smartpanel wooddrivved

Med Smartpanel vet du nøyaktig hvilken farge du får, og du slipper å streve for å få det jevnt. De monteringsvennlige veggplatene passer i alle rom, bortsett fra i våtsonen på badet.

Smartpanel wood skigard hyttekrok5
Smartpanel i fargen Skigard gir en dempet og intim følelse. Perfekt på fjellhytta for å gjøre det ekstra lunt. Kan med fordel kombineres med andre rike valører som svart og purpur.

Kanskje har du lyst til å gi et ansiktsløft til ett spesielt rom? Eller kanskje er det fellesrom som kjøkken og stue som trenger en oppgradering? Smartpanel kan monteres utenpå eksisterende vegg, eller direkte på stenderverket. Det betyr at du kan smelle opp nye vegger på én dag!

Skigard wood hyttekrok to bilder

– Man trenger ikke være redd for å ha forskjellige farger i ulike rom på hytta. Det kan se veldig lekkert ut med en variasjon, og det viktigste er å velge noe man selv trives med fremfor hva interiørbladene dikterer, sier Annette.

Smartpanel wood

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Smartpanel eller se smartpanel.no

Merk: Gjengivelsen av farger på veggplatene kan avvike noe på bilder.

Relaterte artikler

Huntonit proff vegg årets trendfarge rosa pidestall 16x9
Huntonit + fler

Årets farger 2022 – her er fargetrendene

Årets farger er lune og varme nyanser som rosa, gult og den nye fargen greige – en blanding av grå og beige. Interiørstylist Annette Nordstrøm tar pulsen på årets fargetrender.

Les mer