BYGGMAgasinet

NYE VEGGER PÅ 1-2-3: Monter Walls2Paint ved å skru dem opp på veggen, mal dem med ønsket farge, og vips så har du gjort ferdig et lekkert nytt rom.

Spar tid med geniale veggplater

For deg som vil slippe sparkling og pussing.

Juni 2016

Walls2Paint er en effektiv løsning for smarte håndverkere som vil unngå både tidkrevende sparkling og irriterende pussestøv. Med disse geniale veggplatene får du en slett og fin overflate, som er fiks ferdig og klar til maling. De malingsklare veggplatene er også skrufaste og har en unik låseprofil, og fungerer like bra til renovering som til nybygg. Resultatet er slette, slitesterke, skrufaste og vakre vegger som er enkle å vedlikeholde.

Veldig lettvint!

Walls2Paint sparer deg for masse tid! Veggplatene er veldig enkle å montere, og en lettvint løsning når du skal få gjort jobben raskt og vil ha pene og slette vegger i ett eller flere rom.

– Walls2Paint er et lettvint produkt for dem som enkelt vil ha en slett vegg å male på, sier Ove Olasveen hos Mesterhus – Vardåsen Bygg AS.

Les også: Få jobben gjort raskt

Nye vegger på 1-2-3

Du får Walls2Paint levert i lengdene 2,39m, 2,60m og 2,80m. Bredden er standard 60cm og tykkelsen er 12mm.

– Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger på de malingsklare veggplatene Walls2Paint. Etter min erfaring fungerer veggplatene Walls2Paint optimalt, sier den fornøyde håndverkeren. Dette er hans beste monteringstips:

– Et godt tips for et perfekt resultat er at det lønner seg å pusse skjøten etter første malingsstrøk.

Slik monterer du Walls2Paint:

Noen flere tips

Før du setter i gang med monteringsjobben, er det viktig å huske at veggplatene skal akklimatiseres i romtemperatur i minimum tre dager, dersom de har stått på kaldtlager.

I tillegg må ujevnheter i bindingsverket eller eksisterende vegg rettes opp før veggplatene monteres. Anvend rettholt til dette.

Husk også å bruke en fyldig limstreng ved montering.

Les full monteringsanvisning her.

Les også disse sakene

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal. Les mer

Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen. Les mer