Uldal trevindu rekkehus funkis

– Vinduene er enkle å montere

Velg praktiske kvalitetsvinduer til ditt neste byggeprosjekt.

I Norge har vi all slags vær og vind. Derfor er det spesielt viktig å bruke materialer som er solide og robuste i dine byggeprosjekter. Visste du at Uldal er en av landets ledende produsenter av vinduer, etterstreber kvalitet og pålitelighet og har vært på markedet helt siden 1942?

Stort utvalg og god kvalitet

Det er mange fordeler med å bruke Uldal-vinduer når du har fått i oppdrag å skifte ut vinduer, eller sette inn flunkende nye vinduer i et nytt hus. Uldal er en solid leverandør for alle som ønsker riktige og holdbare vinduer og dører.
Thomas Wilson, daglig leder Wilson Eiendom og LillesandHus Agder, er ikke i tvil om hvorfor valget faller på Uldal, gang etter gang. De bruker Uldal-produkter både i nybygg og i rehabiliteringsprosjekter.

– Vi er godt fornøyd med Uldal – et samarbeid som strekker seg over flere tiår er vel svar nok på det. Produktene er gode, de har en velfungerende serviceavdeling og de har dyktige ansatte, forklarer Wilson og legger til.

Les mer om Uldal her.

– Uldal har et stort produktspekter, og de dekker de stilarter vi opererer innenfor. Vinduene kan tilpasses på mål, og kvaliteten er god. Vi benytter oss også av vår kundekontakt tidlig i prosessene, og gjerne ute på befaring med kunde, for å finne optimale løsninger tidlig.

Enkel vindusmontering

Vinduene fra Uldal er veldig enkle å montere, og du kan velge mellom flere ulike vindusfester.

– Vinduene er enkle å montere. De skrus enten i karm, eller festes med beslag levert av Uldal. Løsning bestemmes i hvert enkelt prosjekt, sier Wilson og legger til.

– De Uldal produkter vi benytter sammen med vår innvendig/utvendig belistning og kledning står utrolig godt sammen. Vi er stolte av våre LillesandHus, og Uldal sine produkter er med på å fremheve det uttrykk vi ønsker å skape i våre boliger.

Vinduene kan tilpasses på mål, og kvaliteten er god

Glasstyper for enhver smak

Uldals produkter er norskproduserte. Det finnes et stort utvalg av vindustyper og glassvalg, alt fra støydempende og solskjermende til selvrensende og brannhemmende glass. Vinduene kan oppgraderes med andre funksjoner hvis du bytter glass.

Noen av Uldals mest brukte tilvalg er soldempende vinduer der de nyeste glassene demper den direkte solvarmen. Ellers er Uldals vanlige 2-lags glass fremdeles det mest brukte valget, men flere og flere benytter seg av 3-lags glass for bedre isolasjon.

I tillegg har Uldal vinduer med støydempende glass som leveres i flere kategorier, avhengig av hvilket krav til støydemping du har.

– Produktene tilfredsstiller norske krav. Med 3-lags glass, alu-kledde rammer og selvrensende glass er du sikret enkelt vedlikehold i årene som kommer, og stilen på de produktene vi velger passer godt inn, sier Wilson.

Mest populære produkter

Når det gjelder vindustype er det spesielt én type som er populær.

– Vi har mange etterspurte Uldal-produkter, men det mest populære produktet er Toppsving-vinduet. Dette er et veldig praktisk vindu, som du kan vaske fra innsiden, og med god luftemulighet. I tillegg er dette vinduet et prisfornuftig valg, forklarer Vidar Ørebek, produktsjef i Uldal.

For Thomas Wilson er det følgende som er de mest brukte Uldal-produktene.

– Vi benytter mest sidehengslede vinduer med 3-lags glass, alu-kledde rammer og selvrensende glass, avslutter Wilson fornøyd.

*Her er noen av Uldal-vinduene du kan velge mellom: *

Relaterte artikler

Uldal skyvedør lq 2

Nyhet! Nå leverer Uldal også skyvedører

Uldals nye skyvedører er en åpenbaring for deg som har utålmodige kunder. – Vi kan levere de nye skyvedørene i samme raske tempo som vi leverer vinduene våre; ned mot fjorten dager, bekrefter produktsjefen i Uldal.

Les mer
Last ned

Valg av vindu – viktigere enn kunden tror

Vinduene er husets øyne, og bidrar til å gi særpreg til et ferdig bygg. I tillegg skal de vare i mange år, og helst være enkle å installere. – Jeg har brukt Uldal vinduer i 25 år, og opplever at kvaliteten og servicenivået deres er i særklasse, sier byggmester Øystein Bøen.

Les mer