Headerbilde premiumceiling

Slik legger du nytt tak på kortest mulig tid!

Effektiviser arbeidshverdagen med takplater! Premium Ceiling fra Forestia er ferdigtapetserte takplater du bare klikker på plass.

Med en enkel låsprofil og minimalt behov for sparkling og sliping, er Forestia Premium Ceiling en arbeidsbesparende løsning. Premium Ceiling er trebaserte og ferdigtapetserte takplater med en smart 4-sidig låseprofil.

Sjekk ut Forestia Premium Ceiling her.

Forestia premium ceiling (3)

Slik gjør du det

Uansett om du skal montere tak i et nybygg eller rehabilitere et eksisterende bygg, så vil sluttresultatet bli perfekt med takplatene Premium Ceiling. Du velger om du vil montere de direkte på himling, eller over eksisterende tak. Med denne takplaten får du fornøyde kunder og du vil alltid levere kvalitet som holder mål.

Steg 1. Tilpass veggplaten.

Vi anbefaler én centimeter klaring mellom vegg og tak.

Steg 2. Skru på plass første takplate.

Bruk takstøtte. Skruene settes i den skrufaste noten på platen.

Steg 3. Lim.

Legg en streng med trelim i profilen på den neste takplaten som skal på.

Steg 4. Klikk sammen takplatene.

Bruk den spesialtilpassede styreskinnen og slagklossen fra Forestia for å få helt perfekte skjøter.

Steg 5. Mal i ønsket farge.

Disse platene er ferdigtapetserte. Det betyr at de kan males rett etter montering. Skjøtene skal ikke sparkles, men pusses lett med et 240 sandpapir etter første malingsstrøket som du legger med akryl takmaling med glansgrad 02.

Klasse 2

I henhold til Malermestrenes Landsforbund sin norske standard, NS3420-T Estetisk klasse for ferdigbehandlet overflate, så plasseres Premium Ceiling i klasse 2. Da er platene montert og malt, så er jobben gjort.

Forestia premium ceiling (2)

Praktiske pakker

Platenes bruttoformat er 12×620×1220mm, og de leveres i pakker à 4 plater. Dette forenkler transport og behandling på byggeplass.

Forestia premium ceiling (7)

Platenes gode skrufasthet gir også fleksibilitet for kunden når det gjelder lys eller lysskinner i taket. Her får kunden store valgmuligheter når det gjelder hva som kan eller skal monteres i taket.

Huntonit proff vegg og forestia premium ceiling 2

I tillegg til det verktøyet du vanligvis bruker ved takmontering, så trenger du Forestias styreskinne og slagkloss.

Huntonit proff vegg og forestia premium ceiling 2

Relaterte artikler