Forogetter 3

Nyheten Huntonit Proff Vegg: Raskeste vei til en slett vegg

Kvalitet er viktig når du skal montere vegger. Nyheten fra Huntonit heter Proff Vegg, og er en slett, grunningsmalt klikkvegg som gir deg perfekt resultat på rekordtid.

Grunnene til å velge nyheten Huntonit Proff Vegg er mange: Det er trebaserte veggplater som kan monteres tidligere i byggeprosessen enn andre trebaserte plater. De trenger hverken sparkling eller pussing, noe som frigjør verdifull tid i en travel arbeidsdag.

Enkle i bruk

Vi har tatt en prat med Knut Ove Kjær, distriktssjef i Byggma, og spurt ham hva som skiller disse veggplatene fra andre veggplater.

– Huntonit Proff Vegg er utviklet med tanke på håndverkeres arbeidshverdag. De kan monteres uten kubbing, og egner seg for listeløse løsninger. De kan med fordel monteres på horisontal utlekting, og er svært enkle i bruk. Du trenger bare standard verktøy og vår egenutviklede Huntonitskrue som er skreddersydd for akkurat denne veggplaten, eller kramper. I tillegg trenger du PVAc vinterlim eller tilsvarende lim.

Sjekk ut Huntonit Proff Vegg her.

Etter at platene er satt opp trenger de kun å behandles med 2-3 strøk maling eller tapet, alt etter hva kunden ønsker, forklarer Kjær. Resultatet er en robust vegg med godt skruefeste.

Giftfritt og klimavennlig

Mange er opptatt av et helsevennlig inneklima i takt med at allergier, astma og overfølsomhet rammer stadig fler. Forskningsresultater viser at årsakene til økningen i sterk grad kan knyttes til miljøfaktorer, både utendørs og innendørs1.

Naaf
ANBEFALT AV NAAF: Huntonit Proff Vegg er den eneste fabrikanten av veggplater på det norske markedet i dag som anbefales av Norges Astma- og allergiforbund.

Vil du forsikre kundene dine om at du tar klimavennlige valg – for deres helse – så kan du trygt velge Huntonit Proff Vegg. De nye veggplatene har ingen skadelige kjemiske tilsetninger.

– Huntonit har vært miljøvennlig i mange år, og er markedets mest miljøvennlige bygningsplate. De inneholder ikke lim og limstoffer, og er den eneste fabrikanten av veggplater på det norske markedet i dag som anbefales av Norges Astma- og allergiforbund, legger distriktssjefen stolt til.

13
NYHET: Huntonit Proff Vegg.

Funksjonelle og anvendelige

Nye Huntonit Proff Vegg er godkjent som klimaklasse 2. Det betyr at de tåler variasjoner i fukt og temperatur meget godt, så dette er vegger for hele huset. Klikkveggene kan monteres på både vertikale stål- og trestendere eller horisontal utlekting på CC 60 cm.

De er dessuten enkle å overmale ved behov, så når kunden er lei av fargen er det bare å ta penselen fatt. Med de nye veggplatene har du med andre ord en pen og solid løsning som spiller på lag med både inne- og utemiljøet.

Kilde: NAAF (Norges Astma- og allergiforbund).

Relaterte artikler