Christian med forestia proff gulv

Forestia Proffgulv sparer tid, penger – og ryggen!

Tid er penger når du jobber prosjektbasert. Derfor er det viktig å velge kvalitetsmaterialer som er enkle og tidsbesparende i bruk. Men materialvalg er også et spørsmål om helse, for ingen har en rygg som tåler alt.

Å legge undergulv kan være en omfattende jobb. Tunge materialer og krevende arbeidsposisjon gjør dette til en oppgave du kjenner i ryggen når arbeidsdagen er over.
– Forestia Proffgulv er en revolusjon for håndverkere. De har en klikkprofil på langsiden som ikke finnes på markedet fra før, sier Christian Sørlie, produktsjef i Forestia. Klikkprofilen gjør gulvplatene langt enklere å legge enn tradisjonelle gulvplater, og resultatet blir et tett og jevnt gulv som holder seg over tid.

Enmanns-jobb

En av fordelene med Forestia Proffgulv er at lengden på platene er redusert fra 2420mm til 1820mm. Hver plate veier 16,8 kilo. Det gjør dem enklere å håndtere, og du kan enkelt legge et helt gulv selv. Gulvplatene skal monteres direkte på avrettet bjelkelag, og de er så solide at de kan monteres med endeskjøtene mellom bjelkene uten understøttelse. Det forutsetter at de spennes over to bjelker.

Knirkefritt gulv, knirkefri rygg

Festematerialene er lim og skruer, og i kombinasjon med et svært velutviklet klikksystem, blir resultatet et gulv som holder seg knirkefritt over tid. Men resultatet er ikke alt. Som håndverker er det fort gjort å la jobben gå på bekostning av egen helse. Det gagner ingen i lengden. – Inntrykket mitt er at håndverkere blir stadig mer bevisste på å benytte bygningsprodukter som bidrar til bedre helse på sikt, og i Forestia er vi stolte over å utvikle produkter som tar HMS på alvor. Proffgulv fra Forestia er i en særklasse når det gjelder HMS for de som legger gulv, sier Sørlie.

Tid er penger

I byggebransjen hører vi ofte at tid er penger. Derfor gjelder det å gjøre tidseffektive valg i alle ledd i byggeprosessen. Med Forestia Proffgulv kan én håndverker gjøre jobben til to, og materialene er så smidige å jobbe med at gulvleggingen går unna i rekordfart.
– Tidsbesparelsen for byggmester stor, sier produktsjefen. Her har du altså en vinn-vinn-løsning som sparer både kostnader og din egen helse.

Relaterte artikler

Utendørs byggform kryssfiner furu prøysenhuset forestia oppussing

Snøhetta valgte kryssfiner fra Forestia

Da Snøhetta designet Prøysenhuset, var kryssfiner av furu det dominerende produktvalget. Vi har snakket med Geir Magne Grongstad i Forestia om hva som gjør disse platene så ettertraktede.

Les mer