Katsol kutter til plate

Derfor anbefaler tømrer Katarina panelplater fra Smartpanel

Panelplater fra Smartpanel er et godt alternativ til gips, sier tømrer Katarina Solend.

Panelplater fra Smartpanel

Katarina Solend har jobbet som tømrer siden 2016, og jobber i et byggefirma som holder til i Horten. Firmaet driver i hovedsak med rehabilitering, og tar både små og store prosjekter. Hun har montert panelplater fra Smartpanel hos mange kunder, og har god erfaring med produktet.

- Sortimentet til Smartpanel er bredt, så de fleste kunder finner noe de liker. Platene settes enkelt opp på eksisterende vegg uten å måtte rive, og de kan monteres på de fleste underlag. Det gjør at de kan benyttes i mange ulike prosjekter. De kan også monteres rett på stenderverk, sier Katarina.

Smartpanel sparer kunden både tid og penger.

Smartpanel Trend – et godt alternativ til gips

Smartpanel Trend er en produktserie hos Smartpanel med glatte veggplater. – Jeg har satt opp Smartpanel Trend hos flere kunder som ønsker glatte vegger. Det er et supert alternativ til gips, forteller Katarina. – Platene tåler mer enn gips, og det blir derfor mindre svinn og kunden opplever også at den ferdige veggen tåler mer slitasje og røffere behandling.

Smartpanel trend komprimert katarina tømrer
Slette veggplater fra Smartpanel Trend, som er ferdigmalt.

At platene er ferdigmalt, er en klar fordel med produktet
Katarina Solend, tømrer

Rask oppgradering med Smartpanel

Tømrer Katarina Solend har også jobbet med Smartpanel hos kunder som kun ønsker å gi et rom en rimelig, men kvalitetssikker oppgradering. – At platene er ferdigmalt, er en klar fordel med produktet. Mange kunder ser på dette som en god løsning for å få en quickfix i hjemmet sitt. Prosjektet blir mindre omfattende når færre håndverkere er involvert. Det er tid og penger spart for kunde, understreker Katarina.

Smartpanel er generelt svært slitesterke og stabile. Det ferdigmalte panelet produseres i MDF og beveger seg derfor lite. Du får med andre utseendet til panel, men slipper kvistlakk, sparkling og krymping.

Panelplatene er enkle å montere.
Panelplatene er enkle å montere.

Monteringstips

Smartpanel panelplater er enkle å montere. Katarina bekrefter dette og legger til at det er en stor fordel å finne spikerslag om platene skal utenpå eksisterende flater. – Platene kan også limes, om det er ønskelig med en forsterket sammenføyning. Bruk da vinterlim (D3). Ellers bruker jeg ofte krampepistol i stedet for skruer, forteller Katarina. – Om underlaget er rett, så er det nærmest bare å sette i gang. Panelplatene har et klikksystem som gjør det enkelt å få fine skjøter, selv i prosjekter med høyt tempo.

Les mer om dette i monteringsanvisning.

Det optimale er å få skjøtene på plass med et spikerslag
Katarina Solend, tømrer

Panelplatene har et smart klikksystem.

Hvorfor skal håndverkere velge Smartpanel?

– Det er flere grunner til at jeg velger Smartpanel. Hovedårsaken er at platene er enkle å montere takket være det unike klikksystemet, og du sikrer et godt sluttresultat. Et bredt utvalg av profiler og ferdigmalte panelplater effektiviserer prosessen, og du slipper etterarbeid som pussing, sparkling og maling, avslutter Katarina Solend.

Smartpanel gjør det lett for å håndverkere å finne dokumentasjon

Smartpanel er svært robuste panelplater som tåler fukt og varme godt, og er etterbehandlet med UV- lakk. Standardplatene er 600 × 239 mm, noe som gjør det lett å håndtere platene på egenhånd dersom du jobber alene. Platene leveres også i lengdene 2390 mm, 2740 mm og 3050 mm, og du kan derfor benytte platene selv i rom med takhøyde utover det vanlige.

Se vår store veggplate-guide her.

Katarina vil absolutt anbefale panelplater fra Smartpanel.

Relaterte artikler