Organistert hage2

Denne veggen tåler juling

Skal kunden din innrede praktiske rom som garasje, bod og vaskerom? Eller skal du kanskje bygge et type næringsbygg? EliteX plater fra Forestia er et trygt og robust valg med lang levetid.

I funksjonelle oppbevaringsrom og næringsbygg er det ikke bare den estetiske finishen som teller. Det er vel så viktig at veggene tåler vekten av alt som henges på dem, som f.eks verktøy, utstyr, hyller og andre permanente oppbevaringsløsninger. Med andre ord; du trenger vegger som er både pene og praktiske, og da er eliteX plater et smart valg.

Hvor mye tåler eliteX?

Kler du slike rom med eliteX plater, kan du forsikre kundene dine om at veggene deres vil tåle det meste.

–Veggplatene er svært solide og har høy skrufasthet. De har en ekstremt hard overflate av melamin, og tåler derfor mye juling. Dette er hardføre saker, forsikrer Christian Sørlie, produktsjef i Forestia.

EliteX er klassifisert i klimaklasse 2. Det vi si at de kan brukes i de tørre sonene i et våtrom, og egner seg derfor godt i rom der luftfuktigheten er høyere enn vanlig, som f.eks. garasjer og boder. Den fuktbestandige kjernen i platene har blitt produsert av Forestia i over førti år, så dette er et nøye utprøvd produkt.

Ryddig inntrykk i private hjem

Grove oppbevaringsrom som vaskerom, garderober, garasjer og boder har gjerne ubehandlet reisverk på veggene. Kler du dette med eliteX plater, har kunden din en solid base å henge opp alt fra sykler til verktøy på. Samtidig gir det et renere og ryddigere inntrykk enn ubehandlet reiseverk. Veggplatene leveres i fire ulike farger; grå skifer, hvit, grå sand og Venezia sand. Her er det med andre ord gode muligheter for å kombinere det funksjonelle med det estetiske.

Organistert hage1
FUNKSJONELLE VEGGER: Noen ganger må veggene tåle mye. EliteX platene har høy skrufasthet og er svært solide.

Et godt valg for næringsbygg

Næringsbygg stiller strengere krav til hardføre vegger enn et privat hjem. Om det er et bakeri, fjøs, slakteri eller storkjøkken du skal bygge, så er eliteX plater et velegnet valg. I slike bygg stilles det ofte høye krav til hygiene og renhold, hvilket vil si at veggene må tåle å vaskes.

–Platene er behandlet, så de kan enten spyles med en hageslange, eller vaskes med klut og såpevann, sier Sørlie.

Enkelt for deg, trygt for kunden

Monteringen av eliteX plater er enkel. Veggplatene er 12 mm tykke, og har låseprofil på langsidene, samt dryppnese på kortenden. De leveres i to lengder; 2.39m og 2.60 m. Forestia har et tilhørende sortiment av lister, slik at resultatet og helhetsinntrykket alltid blir jevnt og profesjonelt. Med eliteX gir du kundene dine robuste vegger på en prisvennlig måte.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer