BYGGMAgasinet

FLEKSIBELT HJEM: En stue har mange ulike funksjoner. Den skal fungere som oppholdsrom og TV-rom, og det er også her man inviterer til besøk.

Walls4you - snarveien til et perfekt bakteppe

Uansett hva utgangspunktet ditt er, så er veggplatene Walls4you snarveien til et perfekt resultat. Vi har snakket med to fagfolk som begge bruker Walls4you i sin arbeidshverdag.

Juli 2020

Vurderer du å pusse opp? Med Walls4you slipper du pussing, sparkling, tapetsering og maling. En som ofte bruker disse veggplatene i sitt yrke er interiørstylist Annette Nordstrøm.

Naturstue4
LUFTIG: Et glassbord med søyle er helt i tiden. Det sørger for et luftig inntrykk i stuen, noe som understrekes med nøytrale veggplater fra Walls4you.

– Disse veggplatene er utrolig enkle å montere. Med én gang du har klikket dem på plass, er du ferdig med oppussingen. De er tapetserte, så du slipper alt av byggestøv og malingsøl hjemme, sier hun. Når vi snakker med henne har hun akkurat ferdigstilt en fresh sommerstue der hun har brukt en nøytral palett fra Walls4you.

– Veggplatene er utrolig enkle å montere.

Les mer om Walls4you her.

Kollage2
TRENDY: Interiørstylisten forklarer at glasselementer er i trendbildet denne sommeren. Søyler er også et designgrep som er på vei inn.

Fargerikt eller nøytralt – valget er ditt

– Veggene er viktigere enn man kanskje tror i en stue. De rammer inn hverdagen vår, og jeg er opptatt av at man bør velge en palett man føler seg hjemme i. Det er ikke sånn at alle nødvendigvis må bruke farger på veggene selv om interiørmagasinene dikterer det, sier Annette.

20lat 047
HYTTEHJUL: Vi er de første som produserer husvogner i treverk, og som har reisverk og mineralull i veggene. Vi isolerer også husvognene våre slik at de tåler en norsk vinter, forklarer Stein Ola.

Brukervennlighet og kvalitet hånd i hånd

En annen som bruker veggplatene Walls4you er tømrer Stein Ola Stene. Han er daglig leder i Stebo Husvogner, et firma som lager små hytter på hjul. Til å begynne med importerte han husvognene, men i fjor startet han egenproduksjon på Frosta i Trøndelag. Husvognene skreddersys etter kundenes behov, og det er viktig at elementene er enkle å montere og holdbare over tid. Stein Olas valg av veggplater falt på Walls4you.

FLEKSIBEL FRITIDSBOLIG: – Vi isolerer også husvognene våre slik at de tåler en norsk vinter, forklarer Stein Ola. Det betyr at du kan ha en hytte på fjellet i vinterhalvåret, og en hytte ved sjøen i sommerhalvåret.

FLEKSIBEL FRITIDSBOLIG: – Vi isolerer også husvognene våre slik at de tåler en norsk vinter, forklarer Stein Ola. Det betyr at du kan ha en hytte på fjellet i vinterhalvåret, og en hytte ved sjøen i sommerhalvåret.

FLEKSIBEL FRITIDSBOLIG: – Vi isolerer også husvognene våre slik at de tåler en norsk vinter, forklarer Stein Ola. Det betyr at du kan ha en hytte på fjellet i vinterhalvåret, og en hytte ved sjøen i sommerhalvåret.

–Walls4you er ekstremt enkle å montere. Hvem som helst kan klare det og resultatet blir alltid bra. For oss var det også et valg basert på kvalitet. Vi ønsker å bruke veggplater som tåler temperatursvingningene som kan oppleves i et norsk klima, sier han.

Se hele utvalget av Walls4you her.

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer