BYGGMAgasinet

Ta veggene i bruk for å få orden i garasjen

Det er ikke alltid du trenger hyller og bokser for å skape orden. Med eliteX plater fra Forestia på veggen, har du en solid base som tåler vekten av både verktøy og annet utstyr.

Juni 2019

Hvor oppbevarer du hele familiens sportsutstyr? Redningsvester, ski, sykler, slalåmstøvler og skøyter. Det er utrolig hvor stor plass slikt utstyr tar når det ikke brukes. For ikke å snakke om vinterdekk og hageslanger. Vil du unngå at boden eller garasjen din ligner et loppemarked, så kan løsningen være å henge tingene på veggen. Der finner du dem alltid! Det forutsetter robuste vegger, som eliteX fra Forestia

Perfekt for grove oppbevaringsrom.

–For å skape et ryddig oppbevaringsrom, enten det er en garasje eller en bod, så kommer du langt med en robust vegg. Slike rom har ofte åpent reiseverk uten plater på veggene, og da blir det straks litt tilfeldig hvordan man henger opp ting. Kler du eliteX plater på reisverket har du straks en solid base for å henge opp alt fra sykler til ski, sier interiørekspert Annette Nordstrøm. Hun synes eliteX platene passer best i grove oppbevaringsrom der funksjonalitet er viktig.

Organistert hage7
PRAKTISK: Med robuste vegger i boden kan du enkelt lage et oppbevaringssystem som gjør livet litt enklere.

Hvor mye tåler eliteX?

–Veggplatene er svært solide og har høy skrufasthet. De har en ekstremt hard overflate og tåler derfor mye juling. Det betyr at du fint kan henge opp både vinterdekk og mountainbikes på veggen, sier Christian Sørlie, produktsjef i Forestia. Men hva skjer når du henger disse tingene på veggen? Jo, det blir skittent over tid. Velger du derimot de mørkeste valørene i eliteX sortimentet, Grå Skifer eller Grå Sand, så vil ikke merkene synes så godt. Og skulle du ha behov for å vaske over veggen, så er det ingen sak. –Platene er behandlet, så du kan enten spyle over dem med en hageslange eller bruke klut og såpevann. Dette er hardføre saker, forsikrer Sørlie.

Estetisk og praktisk

–Om du er en estetiker eller ikke, så er det liten tvil om at veggplater tar seg bedre ut enn et ubehandlet reiseverk. Dessuten er det enklere å holde det organisert og ryddig når du plater igjen, sier interiørekspert Nordstrøm. EliteX egner seg like godt til å skape orden i garasjen, som til å organisere en rotete bod eller et upraktisk vaskerom. Tenk deg å henge alt du trenger av hageredskaper i et logisk system, så slipper du å lete etter hagesaksen når du trenger den. Eller hva med å montere et praktisk opphengssystem for verktøyene i garasjen? Da kan du glemme å grave i verktøykassen etter tilbehøret til drillen når du trenger det. Mulighetene er uendelige, og med et godt grunnlag ligger alt til rette for en litt ryddigere hverdag. Med eliteX skaper du orden på en prisvennlig måte – en gang for alle.

Organistert hage2
RYDDIG: Er du lei av å snuble i hageslangen og å lete etter gjødselet? Med veggpanel fra eliteX gjør du hagejobben enklere for deg selv.


Les mer om eliteX her.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer