BYGGMAgasinet

Huntonit veggplater er et moderne og stilrent alternativ til fliser på baderommet. Her i Faspanel 6-bord i den lekre fargen Mist.

Slik pusser du opp badet på rekordtid!

Å oppgradere badet behøver ikke være så omfattende som mange frykter. Med veggplater fra Huntonit kan du enkelt totalforvandle badet på få dager.

November 2018

Nei, du må ikke rive alt og finne et midlertidig bosted mens håndverkere totalrenoverer badet i ukesvis. I de fleste tilfeller ønsker man hovedsaklig en estetisk oppgradering for å skape et mer moderne, trivelig bad. Da er det godt å vite at det finnes mange alternativer til full flislegging av våtrom.

Huntonit veggplater er et ideelt alternativ til kostbare fliser på badet

Unikt materiale

Kjell Torland er produktsjef i Huntonit, og forteller at det langt ifra er alle typer veggplater som egner seg for bruk i baderom.

- Huntonit skiller seg fra andre veggplater ved å benytte limsoffet lignin, som finnes naturlig i tresorter som gran og furu. Dette limet gjør at fibrene i platene oppfører seg på en naturlig måte, og trekker seg sammen av seg selv i møte med fukt, som med en trebåt.

- Dette gir Huntonit ekstremt gode egenskaper selv i fuktige forhold. Produkter som benytter kunstige limstoffer har ikke denne egenskapen, og vil derfor svelle opp ved fukt, forklarer produktsjefen.

Baderomsfavoritter huntonit
Huntonit-favoritter for baderommet; f.v Soft Menthol, Skygge Hvit, Caffe Latte, 8-bords Hvit, Earth

Kan stole på Huntonit

- Huntonit tåler både fukt, damp og en del vannsprut, og kan fint brukes på alle vegger og tak på badet dersom man benytter et dusjkabinett. Velger man å dusje direkte på veggen må man bruke andre produkter som egner seg i selve våtsonen, forteller Torland videre.

- Det som er viktig, og det gjelder for alle bad uavhengig av materialer, er å ha en fornuftig ventilasjon og normal takhøyde. Huntonit er brukt i tusenvis av norske bad, og vi har selv 20 års garanti på Huntonit takplater for bad og våtrom.

Les også: Se interiørstylisten sette opp nye vegger på 1-2-3!

Skap drømmebadet

Alle veggplatene fra Huntonit består av samme kjernemateriale og er derfor like godt egnet til bruk i baderom. Forskjellen er at Huntonit kommer i et stort utvalg av ulike formater, farger, overflater og design, slik at du kan velge og vrake basert på interiøret du ønsker, ettersom funksjonaliteten uansett er godt ivaretatt.

- Huntonit veggplater er også enkle å montere selv, og du er sikret et proft resultat på første forsøk ved et korrekt utgangspunkt.

Se www.huntonit.no for hele utvalget og informasjon om montering, eller besøk din nærmeste byggevareforhandler.


Kommentarer

Les også disse sakene

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer