BYGGMAgasinet

Slette veggplater: Perfekt underlag for årets trendfarger

Tidløse nyanser preger vårens fargekart fra Jotun. Ønsker du et perfekt resultat når du griper malerkosten, er slette, maleklare veggplater et smart valg.

April 2021

Én ting er å velge ut favorittfargen din. En annen ting er å oppnå et perfekt resultat, slik du ser i interiørmagasinene og på Pinterest.

To bilder huntonitproffvegg
PASTELLDRØM: Duse pasteller gir god søvn, og inspirerer til kreativitet (Huntonit Proff Vegg).

Før du går i gang med malingen, må du nemlig preppe den eksisterende veggen. Eller du kan smelle opp nye, maleklare veggplater i rekordfart, som sikrer deg høy kvalitet på det ferdige resultatet.

Soverom trendfarge3
RUSTIKKE FARGER: brente og oransje farger gir en sanselig harmoni og henter inspirasjon fra ulike kulturer rundt om i verden. Perfekt når vi ikke kan reise (Walls2paint).

Bransjehemmelighet

Walls2Paint og Huntonit Proff Vegg er veggplater du enkelt monterer selv. Det går raskere enn du tror, ettersom de har et enkelt klikksystem. Dette er den raskeste veien til slette, maleklare vegger ettersom de leveres ferdig grunnet. Alt du trenger å gjøre er å male dem.

8
HØY KVALITET: Med Huntonit Proff Vegg får du et perfekt resultat, og veggplatene passer i alle husets rom ettersom de tåler fukt- og temperatursvingninger godt. Hva med å male dem i en trendy jordfarge?

Det er ikke uten grunn at interiørdesignerne sverger til slike veggplater når de skaper innbydende miljøbilder for interiørmagasinene!

To bilder huntonitproffvegg nærbilde
DEILIGE JORDNYANSER: Huntonit Proff Vegg.

Vårens trendfarger

Tar du en titt på vårens fargekart fra Jotun, er det lagt opp til interiører som underbygger hvor viktige hjemmene våre har blitt.

«Siden vi tilbringer med tid hjemme, trenger vi farger vi ikke går lei av.»

Trendfarge3 skalertned
NØYTRALE NYANSER: lyse, beige tone gir klarhet og ro, og skaper en beroligende atmosfære (Walls2paint).

Derfor har Jotun hentet frem tidløse favoritter som har tålt tidens tann.

Velg mellom varme toner som er jordnære og hjemmekjære, eller luftige blåtoner. Myke, nøytrale farger gjør seg også gjeldende, samt dempede pasteller som inspirerer til kreativitet. Disse fire hovedtendensene akkompagneres av nyutviklede fargenyanser som gir unike og tidsriktige paletter.

To bilder middelhavstrend
BLÅ PALETT: Vårens blå palett er inspirert av naturen. Bring himmel, hav og horisont inn i hjemmet ditt (Huntonit Proff Vegg).

Huntonit Proff Vegg

Uansett hvilke fargekombinasjoner du velger i ditt hjem, så er du garantert et profesjonelt resultat med Huntonit Proff Vegg. Disse veggplatene er et rent naturprodukt laget av trefiber, og er de eneste på markedet som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. De er enkle å montere, og er svært motstandsdyktige med tanke på både fukt- og temperatursvingninger. De tåler også vekten av tunge bokhyller og lignende, og har raskt blitt manges favoritt. Disse maler du umiddelbart etter montering.

Sjekk ut Huntonit Proff Vegg her.

Borddekking1 skalert
ANVENDELIGE VEGGER: Walls2Paint er anvendelige vegger som egner seg til mange typer uttrykk. Hva med å male dem i en litt kjøligere gråtone?

Walls2Paint

Walls2Paint er et litt rimeligere alternativ, og har mange av de samme kvalitetene som Huntonit Proff Vegg. De klikkes raskt på plass, og er svært skrufaste. Det betyr at de tåler vekten av alt fra speil til hyller. Du slipper sparkling, sliping og pussing, og kan gå rett til sjarmøretappen, som er å male veggene i en av vårens fargenyanser. Skulle du ønske å skifte uttrykk senere, er det en enkel jobb å male over.

Sjekk ut Walls2Paint her.

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Walls2Paint og Huntonit Proff Vegg

Artikkelen baserer seg på denne Jotun-artikkelen!

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer