BYGGMAgasinet

Nyhet! Klikk sammen nytt tak selv

Nyheten Premium Ceiling fra Forestia gjør det enklere enn noensinne å montere nytt tak selv. De ferdigtapetserte takplatene klikkes enkelt på plass, og skal ikke sparkles. Alt du trenger å gjøre, er å montere og male dem.

Mai 2021

Du har kanskje klikket på plass gulv og vegger selv? Da vet du hvor smidig og raskt det går når klikkløsningen jobber på lag med deg. Når du først kommer i gang, er jobben gjort i en fei.

Sjekk ut Forestia Premium Ceiling her.

Forestia premium ceiling (3)

Taket har likevel vært et område mange overlater til profesjonelle håndverkere, men nå har Forestia lansert klikkbare takplater. Nyheten Premium Ceiling gjør det enklere enn noensinne å klikke på plass et perfekt tak.

Forestia premium ceiling (7)

Hvorfor overlate taket til profesjonelle håndverkere når du kan gjøre det selv?

Svært enkel montering

Du kan montere Premium Ceiling direkte på nedlektet tak eller eksisterende tak (forutsatt at det er avrettet og jevnt).

Monteringsprosessen er enkel. Du begynner i én ende, og klikker deg systematisk gjennom hele rommet. Det eneste du trenger av hjelpeverktøy for å utføre jobben er en Forestia Styreskinne og slagkloss, som gir deg den presisjonen du trenger for å få et helproft resultat. Du kan også bruke en takstøtte (teleskopstøtte/hjelpemann) som er et hendig hjelpemiddel.

Les mer om Forestia Premium Ceiling her.

Forestia premium ceiling (9)

Kvalitetstak

Forestia er et norskprodusert kvalitetsmerke som er godt kjent i bransjen, og resultatet er et slett tretak som hverken skal sparkles eller slipes. Etter montering trenger du bare å male det nye taket ditt. Først ett lag. Deretter pusser du lett over skjøtene med et fint sandpapir. Så maler du ett til to strøk til. Så kan du lene deg tilbake og beundre resultatet.

– Det finnes ikke tilsvarende takplater med 4-sidig låseprofil og sponkjerne av høy kvalitet på markedet i dag, sier Christian Sørlie, produktsjef i Forestia.

Forestia premium ceiling (2)

Et solid tak

Premium Ceiling fra Forestia er et solid produkt. Takplatene er skrufaste, og egner seg i alle tørre rom. Du får et funksjonelt tak som tåler godt vekten av moderne lysarmatur og pendler. Taket har mye å si for totalfølelsen i et rom, og med Premium Ceiling får du et tak med lang levetid.

Se hvor enkelt du monterer Forestia Premium Ceiling her.

Huntonit proff vegg og forestia premium ceiling 2

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Premium Ceiling fra Forestia eller se forestia.no.

Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer