BYGGMAgasinet

Oppussing: Finn den rette fargen til ditt hjem

Skal du pusse opp ett eller flere rom i hjemmet? Med ferdigmalte panelplater er det enkelt å skape interiøret du alltid har drømt om!

Oktober 2018

Panelplater er tilbake for fullt

Veggene skaper selve rammene for interiøret og atmosfæren i hjemmet, og derfor er det viktig å finne de rette fargetonene å omgi deg med. Tidligere var det flere som tenkte på panel som ubehandlet treverk, og heller gikk for tapet eller maling for å få fargen de ønsket seg. I dag får derimot stadig flere øynene opp for de mange fordelene med moderne, ferdige panelplater.

De er enkle å sette opp, finnes i ulike farger og teksturer, og gir et jevnt og proft resultat.

Smartpanel Struktur er en vakker og nostalgisk panelserie med tydelig penselstrøk som gir en eksklusiv overflate. De mange ulike fargene er fordelt i tre ulike kolleksjoner, men alle variantene kommer i profilen Perle, Skygge og V-fas.

Harmonisk

Denne kolleksjonen består av svale og dempede farger. Sval sjø er en lys og lett fargetone, mens Havbris er en smule mørkere. Kombinerer du dem med Klassisk hvit eller Bomull vil de fremheve det klare og rene. Dersom du benytter jordfarger i interiøret, slik som brunt og grått, skaper du raskt en mer hjemmekoselig atmosfære. I denne paletten finner du også Denim Blå; en vakker og tidløs blåfarge.

Harmonisk perle ny
Kolleksjonen Harmonisk, med perle-profil

Naturligvis

Vi nordmenn elsker naturen, og fargene som minner oss om skog, fjell og sjø. I mange år har vi sverget til nyanser i brunt og beige, og varme toner av hvitt. Kolleksjonen Naturligvis består av naturlige farger som passer til de fleste rom i huset og gir et behagelig innemiljø. Innred gjerne med en blanding av duse og kraftige farger, og med designelementer fra naturen for en gjennomført stil.

Naturligvis collage
Kolleksjonen Naturligvis, med perle-profil

Urbant liv

I byen passer det alltid med ulike gråtoner, gjerne akkompagnert av klassisk hvitt. I denne paletten får du variantene Betong og Grafitt, som gir et røft og urbant preg, samtidig som de danner en perfekt nøytral base for et spennende interiør. Her finner du også den spreke fargen Rust, som egner seg perfekt som kontrastfarge i moderne hjem med nyanser av grått.

Urbantliv struktur collage
Kolleksjonen Urbant Liv, med V-fas-profil

Besøk din nærmeste byggeforhandler eller klikk her for å se hele utvalget.

Smartpanel Struktur i fargen Skygge Grafitt

Smartpanel Struktur i fargen Lys Sand

Smartpanel Struktur i fargene Skygge Sval Sjø og Skygge Havbris

Smartpanel Struktur i fargen Skygge Grafitt

Smartpanel Struktur i fargene Dempet Jord og Dempet Blå


Les også disse sakene

Jul1

Slik skaper du en herskapelig julestemning

Nå er det ikke lenge til jul, og med Walls2Paint rekker du fortsatt å gi et herskapelig løft til stua. Tenk Fanny og Alexander møter Downton Abbey. Listdekor er et hett tips til neste års interiørtrender. Les mer

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer