BYGGMAgasinet

Utrolig forvandling: fra fargeløst og platt til dypblått og levende.

Fikk nytt soverom med Huntonit

Trine fra Oslo vant Byggmas konkurranse og fikk totalforvandlet soverommet sitt med veggplater fra Huntonit.

Mai 2019

Trine Chrillesen bor med tenåringssønnen i en 3-roms OBOS-leilighet på Tveita. Hun meldte seg på Byggmas konkurranse ettersom hun ønsket forandring på soverommet sitt.

Se fjorårets før og etter-prosjekt: Fra mørk furu til lys oase

Til oppussingsprosjektet fikk teamet hjelp av interiørdesigner Annette Nordstrøm. Til daglig driver Annette interiørbloggen www.annettenordstrom.com, og jobber i tillegg som stylist og fotograf.

Annette profil
Interiørdesigner Annette Nordstrøm

Veggen er første steg

- Det er alltid spennende å oppgradere rom og interiør, og denne gangen var det Trine som ønsket en ny stil på soverommet. Trine fortalte at hun ønsket å skape et hyggeligere miljø på soverommet, ettersom det er hennes private sone i hjemmet, forteller Annette.

- Ettersom Trine ønsket seg en behagelig «hotellfølelse» tok vi utgangspunkt i veggplater fra Huntonit i fargen ‘Deep Ocean’. Dette ga oss det perfekte bakteppet til et stemningsfullt interiør, og veggplatene fra Huntonit er i tillegg svært tidsbesparende med den enkle monteringen.

«Huntonit gir et lekkert resultat på kort tid»

Rask forvandling

Trine synes det var veldig gøy å vinne konkurransen, og forteller at det var en etterlengtet oppgradering av soverommet.
- Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Prosessen gikk overraskende raskt, og det viser jo bare at mange kvier seg unødig for å pusse opp, forteller hun.

Trine1
Trine Chrillesen fra Oslo i sitt nye soverom

Om veggplatene fra Huntonit har hun bare lovord.
- Jeg er veldig begeistret for veggplatene fra Huntonit, og har brukt dem flere steder i leiligheten. De er enkle å sette opp og gir et proft og lekkert resultat på kort tid.

Les også: Se interiørstylisten sette opp nye vegger på 1-2-3

Våg å velge en lun farge

Trine var i utgangspunktet litt skeptisk da interiørstylist Annette foreslo blå vegger, men ble raskt omvendt.

Etter15
Basic Wall fra Huntonit i fargen 'Deep Ocean' ga Trine soverommet hun alltid har drømt om – på rekordtid!

- Jeg var svært positivt overrasket over den dypblå fargen, den passer utrolig godt på soverommet og gir en lun og rolig atmosfære.

Psst! Scroll nedover for flere bilder!

Annette forteller at mørke fargetoner på veggen har et ufortjent dårlig rykte.

- Selv om vi valgte å bruke mørkeblå veggplater, så virker rommet faktisk større etter oppussingen. Ved å benytte valører i blått, grått og gull i interiøret, og møbler som ikke dominerer plassen, fikk vi rommet til å føles mer romslig og trivelig, forklarer hun.

Nytt rom på få dager

Trine har nå sin egen oase innenfor fire vegger.

- På kun et par dager har jeg fått et stemningsfullt soverom med karakter. Det er en utrolig forvandling og jeg trives kjempegodt på mitt nye rom, smiler Trine.

Se huntonit.no for å se hele utvalget eller besøk din nærmeste byggvareforhandler.

Kommentarer

Les også disse sakene

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer

Eventyrlig oppussing ses 4 gruppebilde  foto tv3 vegard breie

Eventyrlig oppussing med Huntonit

Et romslig og lunt soverom stod høyt på ønskelisten da gjengen fra Eventyrlig oppussing kom til hytta i Tolga. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre. Les mer