BYGGMAgasinet

Årets mest populære veggdesign er kåret

Dette er årets nyheter innen veggdesign

Folket har talt! Dette er designfavorittene som ble stemt frem av våre lesere, og nå er det ferdige resultatet snart i en butikk nær deg!

September 2018

Lytter til kundene

Tidligere i år kjørte Byggma en konkurranse i sosiale medier hvor alle kunne være med å stemme frem hvilke nye design som skulle produseres på de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You fra Forestia.

- Disse veggplatene er svært populære blant folk som ønsker å gi hjemmet nye vegger raskt og enkelt, og de finnes derfor i mange ulike farger, teksturer og design. Samtidig utvikler både preferanser og trender seg, og vi er veldig opptatt av å høre hva folk liker og ønsker seg når vi produserer nye kolleksjoner. Slik sikrer vi at vi alltid tilbyr noe for enhver smak, forteller Torunn Mangseth, Markedsføringssjef i Byggma.

Trender og tidløs stil

Annette profil 2
Annette Nordstrøm

En annen som er entusiastisk over de nylanserte veggdesignene er interiørekspert Annette Nordstrøm. Annette driver interiørbloggen www.annettenordstrom.com, og jobber i tillegg som stylist, fotograf, designer og skribent. Her deler hun sine tips og innspill til de nye stilene.

BLUE CONCRETE

- Det industrielle betong-preget har lenge vært en tydelig trend, og ulike valører av blått har dominert blant de mest populære fargene. Det nye designet Blue Concrete har på genialt vis kombinert to av de viktigste interiørtrendene. Walls4You Blue Concrete kan både brukes til å skape et røft preg i stua eller gangen, og til å gi soverommet et svalt og beroligende miljø. Dette er nok min favoritt blant de nyeste tilskuddene.

BRIGHT WOOD

- Naturelementer har alltid vært en viktig del av det skandinaviske interiøret. Designet Bright Wood gir assosiasjoner til urnorske bjørketrær, og er like dekorative som de er praktiske. Det lyse, svale uttrykket passer like godt til en stram og minimalistisk stil som til et bugnende og innholdsrikt interiør – her er mulighetene mange! Et naturnært innslag i interiøret passer like godt i en byleilighet som hytta på fjellet eller huset ved sjøen.

WOODEN STRIPE

- Treverk er og vil alltid være en essensiell del av norske hjem, men det er mange måter å bringe elementer av tre inn i hjemmet på. De fleste grøsser av tanken på mørkt furupanel som krever mye vedlikehold, men de ferdigtapetserte veggplatene Walls4You har nå skapt et design som gir den perfekte balansen med minimalt strev. Skap en lun og naturnær stemning på 1,2,3 med det stemningsfulle designet Wooden Stripe, enten i spisestua eller på soverommet hjemme, eller som en rask og stilren oppgradering av veggene på hytta.

GOLDEN SQUARE

- Vi ser mye bruk av grafiske mønstre innen mote og interiør, og det er stadig flere som tør å innrede veggene i hjemmet med design som reflekterer ens egen unike stil. En viktig tendens blant stilsikre nordmenn er at interiøret både skal være rent, samtidig som det har overraskende elementer. Designet Golden Square gir hjemmet en ny ‘edge’, samtidig som en beholder det elegante og trendriktige. Passer godt i byleiligheter og funkisvillaer, i alle rom som fortjener det lille ekstra, og kan brukes enten til hele rommet eller som en kontrastvegg.

Disse veggplatene finnes nå i en byggvareforhandler nær deg. Se hele utvalget av farger og design i Walls4You-kolleksjonene Trend, Classic og Basic her.

Walls4You “Blue Concrete”

Walls4You “Blue Concrete”

Walls4You “Bright Wood”

Walls4You “Bright Wood”

Walls4You “Wooden Stripe”

Walls4You “Golden Square”

Walls4You “Golden Square”

Kommentarer

Les også disse sakene

Forogetter 3

Annette satte opp drømmeveggene selv

Interiørstylisten ønsket seg et klassisk soverom på småbruket utenfor Vestby. De blå veggene med listdekor har blitt rommets blikkfang, og som utgangspunkt falt valget hennes på nyheten Huntonit Proff Vegg. Les mer

12

Brødre skapte drømmehytta

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. Les mer

Soverom10

Smartpanel – perfekt for deg med stor takhøyde

Noen ganger må man gå grundigere til verks enn et par strøk maling. Nye vegger gjør underverker for et rom, og Smartpanel er både enkle å sette opp og skreddersydd for å tåle juling. Du får dem i lengder på opptil 3.05 meter, så de passer perfekt inn hos deg som liker det høyt under taket. Les mer

Frodes hus

Bør du bytte ut vinduene dine?

Det er ikke bare når vinduene dine får synlige skader at de bør skiftes ut. Ofte tenker vi ikke over om et vindu bør byttes ut eller at et vindu trekker – men det er helt sikkert er at du merker det på både inneklima og strømregningen. Les mer

Soverom trendfarge3

Vårens fargetrender 2020

Gylne nyanser og brente toner preger trendpaletten denne våren. Gjerne i kombinasjon med frodig grønt, nøytralt grått eller beroligende blått. Les mer

Konsoll5

Skap et godt inneklima med veggplater

Et godt inneklima er viktig for både kropp og sinn. Huntonit er naturlige veggplater som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund, og er helt uten giftige kjemikalier og tilsatte limstoffer. Les mer