2
Nyheten Panelbord Rustikk fra Huntonit i fargen Røst

Slik skaper du et sommerlig hjem

Sol ute, sol inne – gi hjemmet den gode sommerfølelsen med lyse, rustikke vegger!

Behold ferieidyllen lenger

Ingenting slår ekte, norsk sommer! Vi elsker følelsen av hytta eller sommerhuset, så hvorfor ikke gjenskape den i ditt eget hjem? Med nyheten Panelbord Rustikk fra Huntonit kan du med få, enkle grep nyte det herlige feriemoduset året rundt.

Les også: Her er våre interiørtips til sommerhytta

Annette profil 2
Interiørblogger Annette Nordstrøm er begeistret for de rustikke panelbordene fra Huntonit

Rustikt design i tiden

Annette Nordstrøm er interiørblogger på annettenordstrom.com, men jobber også som stylist, fotograf, designer og skribent. Hun er stor tilhenger av å invitere naturen inn i hjemmet;

– Det nordiske er en tydelig tendens i interiørverdenen og stilen har en ren tilnærming som bringer tankene til naturen. Før var det vanlig med noen få, små innslag av naturelementer. Nå ønsker vi å tilføre naturmaterialer på større overflater i hjemmene våre. Med veggpanelbordene får du enkelt lagt riktig ramme for et hjem i nordisk, naturtro stil.

Les også: Slik skaper du en rustikk stil

Veggene som kler alle sesonger

De rustikke panelbordene fra Huntonit oser av tidløs kvalitet. De duse fargetonene utgjør den perfekte helårsbasen, slik at du enkelt kan skape nye inntrykk med små endringer i interiøret.

Skap en sommerlig atmosfære til vår- og sommersesongen med mye naturlig lys og friske planter kombinert med duse pastellfarger eller maritime innslag, og ønsk vinteren velkommen med mørke gardiner, stearinlys og pynteputer i lune høstfarger.

Les også: Få et hjem inspirert av naturen

Interiørdesigneren Annette mener veggenes klassiske og allsidige stil gjør det enklere å lykkes med interiøret gjennom årets overganger;

– Dette er ikke et sesongprodukt eller en forbigående trend – en naturlig oase passer alle årstider. Om vinteren virker materialet lunt, og om sommeren kan et lyst panelbord gi et svalt utrykk til rommet. Panelbordene passer derfor i alle slags ulike hjem.

Moderat minimalisme

De siste årene har minimalismen hersket i norske hjem, og hvite, enkle vegger har vært den trygge basen «alle» har gått for. Nå innser flere at mer karakteristiske vegger gir rommet en unik stemning og dybde, samtidig som det ikke tar fokus vekk fra interiøret. Rustikt treverk behøver ikke dominere, men kan tvert imot være med på å fremheve detaljene i rommet.

– Med rustikke panelbord gir du rommet tekstur. Det ellers litt kalde og sterile interiøret får en varm og naturlig fremtoning, forklarer Nordstrøm.
Disse panelbordene fås i syv ulike designoverflater, oppkalt etter kjente feriesteder i Norge, og de kjære assosiasjonene de bringer.

9
Rustikk panelbord fra Huntonit i fargen Færder

Veggene som holder

Annette lar seg også begeistre av de vedlikeholdsfrie materialene;

– De nye rustikke panelbordene til Huntonit er et produkt midt i blinken for deg som ønsker å bringe en lun og rustikk naturfølelse til interiør og rom. Ved bruk av plank eller rene trevegger må disse etterbehandles med beis og det er vanskelig å skape en rustikk overflate med tekstur. Huntonit har utviklet det perfekte rustikke utrykket som har en naturtro tekstur med en vakker overflate som spenner fra lyse valører til litt mørke.

Forny hjemmet raskt og enkelt

Norskprodusert panelbord fra Huntonit er det tryggeste og enkleste valget dersom du ønsker nye, trendriktige vegger uten det store oppussingsprosjektet i forkant. Platene klikkes sammen utenpå den gamle veggen, slik at du ikke behøver å bekymre deg for sparkling, sprekker eller andre ujevnheter som kan være kostbart og tidkrevende å utbedre. Spør etter Huntonit Panelbord Rustikk hos din byggvareforhandler for å se det komplette utvalget og komme i gang med forvandlingen til sommerhjemmet.

Se video og monteringsanvisning her.

Relaterte artikler

Huntonit proff vegg årets trendfarge rosa pidestall 16x9
Huntonit + fler

Årets farger 2022 – her er fargetrendene

Årets farger er lune og varme nyanser som rosa, gult og den nye fargen greige – en blanding av grå og beige. Interiørstylist Annette Nordstrøm tar pulsen på årets fargetrender.

Les mer