Headerbilde huntonitproff

Slik gjør du det: Slette vegger på rekordtid!

Nye vegger på en helg? Huntonit Proff Vegg har en brukervennlig klikkløsning som gjør at resultatet blir både helproft og solid – uansett hvor mange tommeltotter du har.

De nye veggplatene fra Huntonit Proff Vegg gir slette kvalitetsvegger som monteres enkelt uten kubbing. Ingen grunning eller sparkling er nødvendig, og veggene er klare til å males eller tapetseres umiddelbart etter montering. Dette gjør du på en helg!

Sjekk ut Huntonit Proff Vegg her.

12

Slik gjør du det

Huntonit Proff Vegg er den enkleste veien til et helt slett resultat. De kan monteres direkte på eksisterende vegg (dersom denne er rett), eller på stenderverk. Veggplatene passer i alle husets rom. Huntonit er også de eneste veggplatene på markedet i dag som anbefales av Norges Astma og Allergiforbund.

Steg 1. Skru

Begynn i et hjørne, og husk å legge inn 0,5 centimeter klaring mot tak og gulv. Skru fast første plate i stenderverk/eksisterende vegg.

Steg 2. Lim

Legg en tynn limstreng i låseprofilen.

Steg 3. Simsalabim! Klikk sammen

Nå forstår du hvor sømløst klikksystemet er. Klikk neste veggplate på plass, og kjenn hvilken hånd-i-hanske-opplevelse det er å jobbe med et kvalitetsprodukt. Ingen kubbing er nødvendig, og på hver veggplate finner du et spor som indikerer hvor innfestingen skal gjøres.

Steg 4. Puss

Ta deg bryet med å være perfeksjonist. Pusser du raskt over skjøtene med sandpapir P150, får du så og si sømløse skjøter.

Steg 5. Mal

De splitter nye veggene dine fortjener personlighet. Mal veggene i dine farger, og se hvilken utrolig effekt nye vegger har for helhetsinntrykket.

PROFFTIPS! Huntonit akrylmasse anbefales til innvendige hjørner for en helproff finish. Bruk fugekloss for perfekt resultat.

26

Se hvor fin hytta til Sturla og Pål ble med Huntonit Proff Vegg her.

Dette trenger du:

• Sag
• Drill
• Huntonit skruer (minimum 30mm)
• Vinterlim, f.eks Casco trelim
• Meterstokk
• Vater

Fra slitt til herskapelig: Se hvordan interiørstylisten forvandlet soverommet sitt med Huntonit Proff Vegg her

Et rent naturprodukt

“Huntonit Proff Vegg er utviklet i tråd med naturen. Veggplatene er produsert av norsk skog, så dette er et kortreist produkt som gir deg god oppussingssamvittighet.

Du får raskt dreisen på monteringen, og platene leveres i to lengder: 242 cm og 280 cm. Dette er standardmål som passer i de fleste leiligheter og hus.

Når jobben er gjort, har du vegger med lang holdbarhet og langt bedre skrufeste enn standard gipsplater. Bokhyller, overskap og tunge malerier? Ikke noe problem!

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Huntonit eller se huntonit.no

Relaterte artikler