Headerbilde final

Slik gjør du det: Nye slette vegger uten pussestøv

Walls2Paint fra Forestia er en smidig løsning for deg som grøsser av tanken på pussestøv. Disse veggplatene monterer du enkelt selv, uten behov for snekkerkompetanse eller spesialverktøy.

Veggplatene Walls2Paint har fått navnet sitt fordi de er nettopp det: Vegger klare til maling. De er allerede ferdig overflatebehandlet, slik at du slipper det plagsomme pussestøvet som er tilnærmet umulig å bli kvitt.

Sjekk ut Walls4You her.

Barnerom1
FLEKSIBLE VEGGPLATER: I tillegg til å male eller tapetsere Walls2paint, kan du også dekorere de med listverk!

Slik gjør du det

Virker det omfattende å skulle montere nye vegger? Det går fort unna med det geniale klikksystemet, som nærmest sklir på plass av seg selv. Walls2Paint kan monteres direkte på eksisterende vegg (dersom denne er rett), eller på stenderverk. Når monteringen er gjort, er veggene klare til å males eller tapetseres!

Walls2paint med kalkmaling 2
KALKMALING: Walls2paint er det perfekte underlaget for kalkmaling.

Steg 1. Skru

Begynn å montere første veggplate i et hjørne. Dette gjør du ved å feste veggplaten i topp- og bunnsvill med skruer. Gjør det samme i sporene i låseprofilen. Husk å legge inn 0,5 centimeter klaring mot tak og gulv.

Steg 2. Lim

Legg en fyldig limstreng i låseprofilen av typen PVAc Vinterlim.

Steg 3. Klikk

Neste plate klikkes på plass i låseprofilen. Dette er et intuitivt monteringssystem som går radig unna når du først kommer i gang. Du kan klikke sammen en hel vegg på få timer.

Steg 4. Mal

Nå er det tid for siste finish. Alt du trenger er et par lag med maling i ønsket farge, og vips, så har du et helt nytt rom! Etter første lag med maling kan det være lurt å glatte forsiktig over skjøtene med et fint pussepapir.

PROFFTIPS! Bruk fugemasse eller en list til innvendige hjørner for et helt strøkent resultat.

Dette trenger du:

• Sag
• Drill
• Skruer 3,0/35mm
• Vinterlim, f.eks Casco trelim
• Meterstokk
• Vater

Eventyrligoppussing. myken fyr.075
EVENTYRLIG OPPUSSING: Veggplatene fra Walls2paint har vært med på det populære oppussingsprogrammet Eventyrlig Oppussing opptil flere ganger.

Solide vegger

Walls2Paint passer i alle hjemmets tørre rom, og veggene har det som på håndverkerspråket kalles «god skrufasthet». Det betyr at du kan henge bokhyller, tunge rammer eller andre gjenstander på veggen uten problem.

Veggplatene leveres i flere standardlengder: 2,39m, 2,60m, 2,80m og 3m, så dette passer også i hus med god takhøyde. Bredden er standard 60 cm.

Besøk din nærmeste byggevareforhandler for å se og lære mer om Walls2Paint fra Forestia, eller les mer her.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer