Førbilde par2

Kvalitetstaket som sparte Linn Cecilie verdifull tid

– Det mest fantastiske med panelbordene er at vi ikke trengte å gjøre noenting etter monteringen, sier Linn Cecilie. Scroll deg ned for å se forvandlingen!

Vi har snakket med «handy woman» Linn Cecilie Dahl Tallaksen som har valgt å bruke Huntonit panelbord i taket sitt. Hun har pusset opp huset som hun og mannen Vidar kjøpte i 2017 og har pusset opp alt fra kjeller til loft.

Linn cecilie og vidar dahl tallaksen
DIY-PAR: Linn Cecilie og Vidar Dahl Tallaksen ønsket seg et moderne tak, og monterte Huntonit panelbord på egen hånd.

Lekende lett montering

– I stuen og kjøkkenet var det furupanel fra før, og vi ønsket oss et mer moderne tak. Vi rev ned det gamle taket, og monterte Huntonit panelbord rett på lektene. Monteringen gikk kjempelett, forteller hun.

Stue utgangspunkt
STUE FØR OPPUSSING: Slik så stua til Linn Cecilie og Vidar ut. Det gamle taket ble revet ned før de monterte et klassisk hvitt tak av Huntonit panelbord.

Paret ønsket seg et klassisk hvitt tak av god kvalitet, og de hadde hørt og lest mye bra om produktene fra Huntonit å dermed falt de for Huntonit panelbord til taket.

Stue ferdig huntonit panelbord
STUE ETTER OPPUSSING: At de brukte Huntonit panelbord i taket er noe av det paret er mest fornøyde med etter oppussingen.

– Monteringen utførte de sammen, Én holdt panelbordet, og den andre festet det med en krampepistol. Så brukte vi hjulbår for å lage hull til spottene. Dette gikk også helt smertefritt, sier hun.

Sjekk ut Huntonit her.

Huntonit panelbord tak
PASSER I ALLE ROM: Huntonit panelplater kan brukes i alle rom, også våtrom.

Et tak med garanti

Huntonit panelbord er utviklet for å kunne monteres alene. Platene er ferdigmalt og dermed ferdig når det er montert – du trenger hverken pusse, sparkle eller male, sier Kjell Torland, produktsjef i Huntonit.

Han understreker at panelbordene kan brukes i alle rom og har 20 års garanti ved bruk i våtromstak.

Sommer hytte 2
KLASSISK OG LYST: Huntonit panelbord egner seg like godt på vegg som i tak. Panelbordene har usynlig innfesting, og finnes i mange ulike overflater og farger.

Taket som gir rommet et nytt uttrykk

Paret ble veldig fornøyd med sluttresultatet!

– Vi var spente på om vi kom til å få det som vi håpet, men mannen min har en del oppussingserfaring som kom godt med, forklarer Linn Cecilie.
I dag er taket noe av det hun er mest fornøyd med i hele oppussingen.

Huntonit panelbord ga stua og kjøkkenet et helt nytt uttrykk – akkurat det vi ønsket oss, sier hun fornøyd.

Et kvalitetsprodukt

– I tillegg til at Huntonit panelbord har 20 års garanti, er det de eneste tak- og veggplatene som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Her er det ingen skadelige avgasser, forsikrer Torland.

Montering tak10 riktig
TAK MED GARANTI: Huntonit panelbord leveres med 20 års garanti, så dette er et trygt og bærekraftig valg.

Klar, ferdig – ferdig!

Både profesjonelle håndverkere og DIY-entusiaster vil glede seg over at når monteringsjobben er gjort, er jobben faktisk ferdig.

– Det mest fantastiske med panelbordene er at vi ikke trengte å gjøre noenting etter monteringen! sier Linn Cecilie.

Det eneste hun gjorde var å vaske vekk byggestøv – men ingenting mer.

Besøk din nærmeste byggeforhandler for å lære mer om Huntonit eller se huntonit.no.

Relaterte artikler