FÅ DET FINT: Walls4You veggplater med Trend White Metallic og Rustic Oak

Få det fint hjemme med trendy veggplater

Finn dine favoritter blant de nyeste fargene og dekorene til Walls4You.

Det har aldri vært enklere å få tapet opp på veggene. Med de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You, slipper du å tenke på sparkling, pussing og tapetsering når et rom skal fornyes. Det er bare å velge sin favorittapet, og skru opp veggplatene i rommet.

Miks og match

Walls4You ferdigtapetserte veggplater kommer i et stort utvalg med mange lekre design og farger. Ved å bruke disse veggplatene sparer du deg selv for mange timers jobb, og du kan velge de kombinasjonene du ønsker. Miks og match mellom veggplater fra de tre ulike kolleksjonene Trend, Classic og Basic.

– Tapet er i trendbildet som aldri før. Vi ser mye mønster, både blomster og ornamenter, samt ensfargede tapet, gjerne med svake metalliske effekter. Tapet byr på mange muligheter, gir veggene særpreg, samtidig som tapet kan oppleves som mykere enn malte vegger. I Walls4You-utvalget finner du tidsriktige farger på tapetene som er lette å kombinere med dagens interiør, sier interiørstylist Signe Schineller, som står bak bloggen resignert.no, og er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekkeren og Boligkrise.

I tillegg har også Walls4You og Walls2Paint identisk skjøt. Slik at dersom du ønsker så fungerer det supert å kombinere disse platene. Mange har et ønske om variasjon i veggene, og har med stort hell benyttet Walls4You på noen vegger og Walls2Paint på andre vegger eller områder i samme rom.

Walls4you concrete (2)
URBANT OG INDUSTRIELT: Bruk de ferdigtapetserte veggplatene, Walls4You plain dark concrete, med enkle kontormøbler for en urban og industriell stil.

Trendy tapet

Trend-kolleksjonen er utviklet for deg som vil ha det nyeste, og passer perfekt både som fondvegg og til et helt rom som du skal fornye. Her finnes det utallige variasjonsmuligheter. En av nyhetene er Crusoe 10452, som kan minne om bølgeblikk, og har et flott fargespill av blå, grå og sort. Du bør også sjekke ut Rustic Oak 10462, som gir en lun og god atmosfære. Tips: bruk den gjerne i kombinasjon med White metallic deco 4651. Det er tre nyheter i serien Metallic deco, som er en diskret tapet med et nydelig metallisk shimmer, og kommer i fargene hvit, grå og kobber. Her er nyhetene i Trend-kolleksjonen:

Trend collection nyheter collage

Klassiske tapetvarianter

Classic-kolleksjonen består av klassiske dekorer og overflater. Med disse klassiske Walls4You-veggplatene har du mange kombinasjonsmuligheter, for eksempel har de klassiske stripetapetene ensfargede tapeter som matcher. Denne kolleksjonen gir et eksklusivt og varig resultat. Her er noen av nyhetene i Classic-kolleksjonen:

Classic   nyheter collage

Nøytralt og diskret

I tillegg finner du også Basic-kolleksjonen, som har enklere dekorer med diskret overflate som gir delikate, lyse og tidløse rom. Disse Walls4You-veggplatene er like velegnet i privat rom som i offentlig miljø, og har delikate og behagelige gråtoner. Du kan gjerne mikse ensfargede panel med hverandre, for eksempel nyhetene Grey deco 4150 og White deco 4147.

Relaterte artikler

Headerbilde veggplateguiden
EliteX + fler

Den store veggplate-guiden

Det finnes mange ulike typer veggplater på markedet. Her får du oversikten over hvilke plater som passer når og hvor.

Les mer